Halotex Tettesystem for dampåpne undertak og vindsperrer.

Dato: 11 Jun 2019

Det skal mye til for å møte værutfordringene, og ikke minst strømprisene som venter oss i årene fremover. For å leve opp til kravene og samtidig gjøre det enklere for deg, har vi utviklet et helt nytt system for å tette hus. Et tettesystem for et våtere og villere klima.

Ny teknologi
Normalt produseres vindsperrer og diffusjonsåpne undertak ved hjelp av en mikroporøs tynn film med en filt på hver side. Denne teknologien har imidlertid vist seg å ha svakheter i forhold til f.eks. slagregn. Takket være TPU-teknologi (polyuretan) tåler vår nye vindsperre Halotex Xtreme og vårt undertak Halotex RS10 slagregn i mye større grad, og er beregnet for et langt liv i norsk klima. Riktig montert får du et komplett system av nyutviklede produkter med systemgaranti i 30 år. Tape, fugemasse, lim, sløyfebånd og mansjetter er nøye konstruert og tilpasset i Halotex Tettesystem.

Ett system for hele klimaskjermen
Med Mataki Halotex Tettesystem har du både undertak, vindsperre og riktig tilbehør for å tette bygget korrekt og varig. Det er utviklet nye taper for å sikre tetting rundt gjennomføringer, i tillegg til tetteløsning med bunnfyllingslist og fugemasse. I systemet inngår også svillemembran, ferdige hjørner, primer, rims og mansjetter.

Systemgodkjenning fra Sintef Byggforsk
De aller fleste produktene i Halotex Tettesystem har Teknisk Godkjenning fra Sintef Byggforsk. Disse er satt sammen i en Systemgodkjenning. Det sikrer at produktene er av god kvalitet, tåler norske forhold, og passer godt sammen.

30 års garanti
Når jobben er riktig utført med Mataki Halotex Tettesystem, dokumenter du arbeidet på mataki.no/systemgaranti og skriver ut garantibeviset. Vi garanterer at produktene i systemet opprettholder funksjonen i minst 30 år.

Riktig veiledning med «Enklere å velge»
Enklere å velge er laget for å gi deg som prosjekterer eller utfører tømrerarbeidet en rask guide til riktig produkt og løsning. Enten man jobber med nybygg eller rehabilitering er det mange produkter å velge mellom og bruksområdene går om hverandre. I denne guiden gir vi deg tips om hvilket produkt som er best egnet. Veiledningen er laget i samsvar med anbefalinger i Sintef Byggforsk Byggdetaljer.

Bygg feilfritt
Tid er penger – og du har mye å tjene på å gjøre jobben raskt og riktig. Håvard Lilleheie og Matakis produktsjef Roger Mikalsen gir deg korte «rett-på-sak» videoer som viser hvordan enkle tips og triks i monteringsarbeidet kan spare deg for både ergrelser og unødig ekstraarbeid.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår