Gjør idrettsanlegget ditt komplett med Østcoms løsninger

Dato: 10 Jun 2024

Østcom er stolte av å tilby et bredt utvalg av førsteklasses INOVA® idrettsprodukter som sikrer både optimal sikkerhet og estetisk design for ditt idrettsanlegg.

Våre INOVA®-produkter representerer toppmoderne løsninger som kombinerer sikkerhetsstandarder i verdensklasse med et attraktivt utseende for å fullføre ditt idrettsanlegg. Våre INOVA® ballfangergjerder er tilpasset dine spesifikke behov med fleksible høyder for både kommunale og private anlegg, og de er både galvaniserte og pulverlakkerte for langvarig korrosjonsbeskyttelse. Gjerdene er også klirrefrie, noe som gjør dem ideelle for bruk nær boligområder.

I tillegg tilbyr vi inoSport UNI L5 dobbeltstanggitter som er perfekt for opp til 2 meters høyde, fremstilt i UV-stabilt materiale som sikrer både lydisolering og minimalt vedlikehold. Vårt inoSport KOMBI L5 dobbeltstanggitter kombinerer robust stålgitter nederst med fleksibel plastnetting øverst for forbedret sikkerhet og funksjonalitet.

Videre tilbyr vi INOVA® barrierer med en modulbasert design som ikke bare er elegante og praktiske for å kontrollere tilskueradgang, men også reduserer risikoen for skader og egner seg utmerket for bannerreklame eller støtbeskyttelse, ideelle for diverse idrettsarrangementer.

Ønsker du å løfte standarden på ditt idrettsanlegg med Østcoms INOVA®-løsninger?

Besøk vår nettside for mer informasjon!