Gir deg plassen du trenger midlertidig

Dato: 20 Nov 2020

Har behovet for å skape mer plass i barnehagen, på skolen eller kontoret midlertidig meldt seg? Da har Expandia Moduler løsningen.

I en tid hvor man ser et større behov for mer plass, er det godt å vite at Expandia Moduler tilbyr enkel og rask leie av midlertidige lokaler til skole, barnehage, kontor og bolig.

– Vi har markedets mest moderne moduler, som vi leverer og monterer på kort tid. Et klasserom kan f.eks stå ferdig på en uke, forteller daglig leder i Expandia, Runar Heistad.

Expandia ble grunnlagt i 1987 og etablerte seg i Norge i 2010. I 2017 ble de kåret til gasellebedrift 4.året på rad. Helt siden oppstarten har Expandia hatt en visjon om å skape økt samfunnsnytte gjennom midlertidige funksjonelle lokalløsninger, med et sirkulært og bærekraftig perspektiv.

– De siste årene har vi vært markedsledende på moduler i Norge, sier Heistad.

Han forteller videre at Expandias største fordel, er at de skiller seg ut ved å ha forskjellige moduler, tilpasset formålet de skal brukes til.

– Av erfaring vet vi at det kan oppstå et akutt behov for lokaler. Da er det godt å vite at vi har en modul klar for levering, med alt utstyret man skulle trenge. Modulsystemene våre er produsert med best mulig arbeidsmiljø og trivsel i fokus. Og det er både tids- og pengebesparende at lokalene allerede er komplett utstyrt ved levering, sier Heistad.Fokus på kvalitet og gjenbruk

Alle Expandias moduler er bygget i Norden, noe som er en fordel for både kundene, kvaliteten og miljøet. Med kort transport og bevisste materialvalg blir samfunnsnytten enda større, og modulene oppfyller selvfølgelig norske byggeforskrifter. Expandia er sertifisert i henhold til både ISO og SINTEF, og med sitt store fokus på gjenbruk, er de også sertifisert som en miljøfyrtårn-bedrift.

– Alt handler om kvalitet og gjenbruk, noe som gjør at modulene får et lengre liv, forteller Heistad.

For modulene går rett fra fabrikken til leie, og når behovet for et midlertidig lokale er over for kunden, går modulen videre til lageret, hvor den blir lagret og renovert før den blir satt opp hos neste kunde.

– Midlertidige lokaler skal være raskt å få på plass og raskt å fjerne, forteller Heistad.
Han legger til at Expandia kan ta seg av hele prosessen med å prosjektere, tegne, legge inn vann & avløp og ikke minst, planering. Og i leien av moduler, er alt inkludert.

– Når du leier moduler av oss, trenger du ikke bekymre deg for lokalene. Service, forsikring og løpende vedlikehold er inkludert i leien til en fast månedspris, uten noen overraskelser, avslutter Heistad.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår