Form og farge i harmoni - EQUITONE [linea] er nå tilgjengelig i fem nye farger

Dato: 15 Mai 2024

EQUITONE lanserer fem nye farger som markerer et nytt kapittel innenfor arkitektonisk design.

Med fargene LT00 Creme, LT10 Beige, LT15 Grå, LT30 Oker og LT40 Rød tilbyr EQUITONE nå i alt ni gjennomfargede varianter av EQUITONE [linea].

EQUITONE [linea]s unike tekstur som fremhever den rå indre strukturen av fibersementmaterialet, gjør ditt arkitektoniske prosjekt til et kunstverk. Gjennom samspillet mellom lys og skygge oppstår det en fascinerende dynamikk av form og farge, som skaper forskjellige effekter i forhold til de skiftende tidspunkter på dagen.

En harmonisk og estetisk fasade som treffer både øyet og sinnet

Utover det brede utvalget av farger, er det synergi med det allerede etablerte fargesortimentet i EQUITONE [tectiva]. Tectivas slipte overflatestruktur smelter uanstrengt sammen med lineas riller og skaper en harmonisk forbindelse mellom de to materialene.

Linea kan også ideelt kombineres med de to fargeidentiske EQUITONE [lunara] platene, som har en mekanisk bearbeidet og rå overflate.

EQUITONE [natura] gir et enda større fargespekter med sine myke, matte nyanser og en gjennomsiktig overflatestruktur, mens EQUITONE [pictura] og EQUITONE [textura] har kraftige, skarpe farger med glatt eller kornet overflate.

Alt dette gir arkitekter og designere muligheten til å velge fra en omfattende fargepalett.

Enestående egenskaper: Høyest brannklasse, formbestandig og UV-stabil

I overensstemmelse med DIN EN 13501-1 har alle EQUITONE fasadeplater den høyeste brannklasse, A2-s1, d0, og er et trygt og sikkert valg.

Disse egenskapene suppleres av platenes form- og frostbestandighet, som sikrer en lang levetid. I tillegg til dette er EQUITONE fasadeplater karakterisert av en UV-stabilitet som sikrer at fargene ikke falmer, selv når de er utsatt for intenst sollys.

Bæredyktighet og miljø: Cradle to Cradle Sertifisert®

EQUITONE [linea] er, i likhet med alle EQUITONE fasadematerialer, Cradle to Cradle Sertifisert® på bronsenivå. Vårt engasjement for bæredyktighet og miljø gir arkitekter en trygghet i at deres prosjekter ikke kun er estetisk tiltalende, men også miljøvennlige.

Ytterligere informasjon om EQUITONE fasadeplader finnes her: EQUITONE [linea] - EQUITONE

Referanseprosjekter fra Etex Nordic

Nybygg av barnehage ved Tjøme

Nybygg av barnehage ved Tjøme

Nybygg | Færder | 33 mill. kr

Nybygg av barnehage som består av en bygning i Færder. Selve byggingen starte...