Fasadeentreprenører bytter navn til H-fasader!

Dato: 15 Okt 2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: B04-03

H-produkter AS og Glassteam AS endrer navn til H-fasader AS og H-fasader GlassTeam AS. Samlet framstår nå virksomhetene som den største norske glassfasadeentreprenøren.

Begge selskapene er eid av Flakk-Gruppen AS i Ålesund. - De siste årene vi hatt en sterk omsetningsvekst, og forventer inneværende år en omsetning på nærmere 350 mill, sier adm. dir. Geir Vegsund i H-fasader. I tillegg til glassfasadeløsninger produserer selskapet også vedlikeholdsfrie vindu og dører i PVC under merkevaren H-vinduet+. Vi fokuserer mye på bærekraftige løsninger, og derfor er det viktig for oss å levere vedlikeholdsfrie produkter og løsninger av høy kvalitet og med lang levetid, sier Vegsund. 

- Vi ser at produktene våre er veldig i tiden, sier adm. dir Tom Aas i H-fasader GlassTeam. - Vi gjør nå endringer for å møte en voksende etterspørsel etter glass- og aluminiumsløsninger både innenfor næringsbygg og boliger. H-fasader har ambisjoner om å styrke posisjonen i det norske markedet, og målet er at navneskiftet skal bidra til økt merkekjennskap og tydeliggjøre forretningskonseptet på en bedre måte, forteller Aas.

-Med moderne produksjonsavdelinger både på Sunnmøre og Østlandet har vi en god geografisk plassering på våre fabrikker, noe som gjør oss i stand til å betjene store og viktige markedsområder, uttaler Vegsund. Selskapet har videre vekstplaner, og som ledd i dette vurderes nå etablering av salgs- og montasjeavdelinger i flere av de største byene i Norge.

-Under Bygg Reis Deg vil vi vise fram flere av våre spennende og noen helt nye produkter. Der vil du finne alt fra fasadeløsninger, skyve- og foldedører i aluminium, dørautomatikk løsninger, og vindu og dører i PVC. Besøk oss på vår stand under Bygg Reis Deg i hall B stand 04-03, og bli bedre kjent med både H-fasader og produktene våre, oppfordrer både Aas og Vegsund.

 

 

Besøk oss på Bygg Reis Deg, stand B04-03. Klikk her for gratis billett. Besøkskode: B04-03

 

Referanseprosjekter H-Fasader AS

Kvadraturen, Telegrafbygningen

Kvadraturen, Telegrafbygningen

Rehab | Oslo | 500 Mnok

Rehab av kontorbygg som består av en bygning i Oslo på 8 etasjer. Selve byggi...

Arctic Wilderness Lodge

Arctic Wilderness Lodge

Nybygg | Alta | 100 Mnok

Nybygg av hotell/motell som består av en bygning i Alta med 24 leiligheter på...