Et baderom for alle døgnets timer

Dato: 26 Jan 2016

Et baderom skal fungere like bra døgnet rundt, morgen og kveld. På morgenen skal det hjelpe deg å få en god start på dagen og på kvelden skal det hjelpe deg å slappe av før en god natts søvn.

Med hjelp av flere lysinnslipp kan du få til nettopp dette. La morgensolens stråler, som finner veien inn fra såvel siden som fra takvinduet, sakte vekke deg til liv samtidig som du nyter en deilig dusj. Strekk så ut hånden og la deg omslutte av et håndkle som skånsomt er varmet opp på håndkletørkeren i løpet av natten. På kvelden kan samme lysinnslipp gi deg fantastiske muligheter til å nyte en stjerneklar nattehimmel mens du lar vannet skylde bort dagen.

Slik tenkte vi da vi laget dette baderommet i mørkegrå toner med innslag av tre. Her får dusjrommet stå i sentrum med en spesiallaget glassvegg som går fra gulv til tak. Innenfor glasset finner du ARC 32 Front – blandebatteriveggen med integrert tak- og hånddusj og med praktisk oppbevaring bak. I og med at man har flislagt Front i samme flis som veggene, skapes en dybde som sammen med glassveggen gir dusjrommet en sterk og spennende karakter.

Håndkletørkeren heter ARC 30 Line, og følger det samme minimalistiske og stilrene formspråket som både takdusjen og servantbatteriet. Baderomsmøblene kommer fra Aspens Viskan-serie.

Med INR har du mulighet til å skape din helt egne dusjløsning – alt er mulig. Les mer om INR LAB, som vi kaller tjenesten.