Er 3-stavs parkett tilbake?

Dato: 8 Apr 2024

Stavmønster med fas – Fresh look med en fin detalj

BOEN har kommet med 3-stavs gulvene med et lite, tydelig særpreg: De har en 2-sidig fas. Fas på langsiden av bordene er en liten detalj med stor effekt: Den ser ut som et eksklusivt plankegulv, men er fortsatt et 3-stavs gulv.

Med slik uventet design skapes det et gulv som ikke bare gjør inntrykk, men også legger et perfekt grunnlag for de fleste innredningsstilene.

I tillegg er disse parkettgulvene behandlet med ultramatt Live Pure lakk. Det betyr en naturlig matt overflate, høy UV-stabilitet og enkelt vedlikehold.

BOEN Eik Grey Harmony, 3-stav med fas: Ser ut som et plankegulv, men er fortsatt et 3-stavs parkett.

BOEN Eik Elephant Grey 3-stav med fas: Minst like elegant som et 1-stavs gulv.

Stavmønster i moderne stil – enkelt prinsipp, mangfoldig sjarm

3-stavs gulv viser det komplette spekteret av treet i en kompakt form: Tre enkle staver, nøye plassert ved siden av hverandre og omhyggelig distribuert over parkettgulvet. Fortsatt et ekte tregulv, men ofte til en rimeligere pris enn 1-stavs.

Selv om prinsippet bak dette designet kan virke enkelt, gir det gulvet et mangfoldig og friskt utseende. Samspillet mellom stavene tilfører gulvet en dynamisk og levende karakter. Fargene, mønstrene og andelen av kvister i hvert enkelt bord skaper en visuelt unik opplevelse.

En annen fordel er at det er enklere og raskere å legge. Raskere pga. hele 215 mm i bredden, men også fordi man ikke må passe på skjøtene som på 1-stavs parkett. 

BOEN Eik Concerto hvit mattlakkert: En av de mest populære 3-stavs gulvene i Norge.

Klikk her for å se alle 3-stavs parkett til BOEN.

Gulvlister i samme farge som gulvet

Matchende gulvlister og trappeneser er prikken over i-en, det som skaper helhet i boligen. Etter mange år med hvite gulvlister, kan det nå velges gulvlister i samme farge og materiale som gulvet. Det skaper harmoni og gjør at rommet føles større.

Les mer om gulvlister her.

Svanemerket på alle lakkerte parkettgulv fra BOEN

Alle 3-stavs gulvene fra BOEN med lakkert overflate (unntatt Valnøtt) er nå Svanemerket. Svanemerket er en av de strengeste miljømerkene i hele verden og den som er mest kjent i Norden. Det er en garanti for et mer miljøvennlig valg. 

Mer info om bærekraftstiltak og Svanemerket.   
 

Tremiljø Prosjekt tilbyr BOEN parkett i forskjellige formater og overflater, samt tilbehør.

Tremiljø Prosjekt legger ca. 100 000 m2 parkett hvert år i både store og små prosjekter. Vi er din pålitelige partner med lang erfaring på både prosjekt, oppussing og rådgiving.

Klikk her for våre referanser.

 

Referanseprosjekter fra Tremiljø Prosjekt AS

Valkyrien

Valkyrien

Tilbygg | Oslo | 200-250 Mnok

Tilbygg av kontorbygg i Oslo med 37 leiligheter på 6 etasjer. Selve byggingen...