Det er vi som kan tak!

Dato: 8 Okt 2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: C02-06

Skarpnes har produsert betongtakstein i over 100 år og er Norges eldste taksteinsbedrift. Bedriften har vokst fra å være et lite lokalt støperi til å bli en moderne, automatisert industribedrift. Vårt produktspekter er variert og uansett arkitektoniske, estetiske eller byggtekniske krav vil vi ha et produkt som passer ditt hus.

Betongtakstein
Det nordiske klimaet er helt spesielt. Ulike værtyper og svingninger året gjennom, setter særlig store krav til kvaliteten på taktekket. Vi opplever stadig våtere og varmere klima samtidig som det nordiske klimaet til tider gir oss snørike vintre. Skarpnes betongtakstein er markedets tetteste takstein og har bestått en rekke tester med beste karakter. Når været herjer som verst kan du være sikkert på at Skarpnes betongtakstein holder taket ditt tett, år etter år.

Taktegl
Et vakkert hus består av mange detaljer. Taket er en viktig del av dette  og taktegl fra Skarpnes bidrar til å gi huset et eksklusivt uttrykk. Høykvalitets taktegl gjør jobben i generasjoner.  Skarpnes leverer teknisk taktegl med falser som sørger for tette og værbestandige tak.

Skarpnes Bond stålpanner
Bond Stålpanner er et lett takprodukt. Stålet er dekket med 7 lag overflatebehandling for å gi maksimal beskyttelse mot korrosjon og kommer i 4 ulike farger med ru overflate. Vekten er en viktig årsaken til at stålpanner har et marked i Norge. Ru overflate gir i snørike områder bedre sikring mot ras.

Undertak/vindsperre
Skarpnes har siden 1919 jobbet kontinuerlig med produktutvikling av takprodukter. Gjennom en årrekke har vi tatt den 5. fasaden på alvor og tilbyr full portefølje også på undertak og vindsperrer. Dette komplimenterer og gjør Skarpnes til en av Norges ledende leverandør på takprodukter.

I tillegg til taktekke og undertak/vinsprerre har vi også alt av tilbehør til taket. Du trenger bare én leverandør!

Garanti
Taket er den delen av huset som er mest utsatt for klimatiske påvirkninger. Et tett, robust tak er husets viktigste beskyttelse mot fuktighet og kulde. Da er det godt å vite at hvis du velger en av våre løsninger, får du tilgang til all den takkunnskapen vi har opparbeidet oss siden 1919. Alle våre tak har 30 års produktgaranti på tetthet, styrke og frostsikkerhet.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår