Designers Saturday Oslo

6 Sep - 8 Sep 2019
Oslo

Vårt mål er å motivere og styrke det etablerte fagmiljøet, inkludere studenter og unge utøvere og bidra til en profesjonell og ansvarlig bransje i utvikling.

Hvert tiende minutt frakter Designers Saturday-bussene deg gratis fra den ene utstillingen til den neste. Møt engasjerte fagfolk, få ny kunnskap og la deg inspirere. Ca 185 kvalitetsprodusenter av norsk og internasjonal design byr på siste nytt; enkeltprodukter, materialkunnskap, teknologi, funksjonelle-, smarte og bærekraftige løsninger krydret med vakre detaljer.

Møbler, belysning, tekstiler, kjøkken, gulv, tepper og mye mer. 7500 forhåndsregistrerte seg til fagdagene i 2017, de er interiørarkitekter og arkitekter, designere, forhandlere, innkjøpere og andre yrkesgrupper som er opptatt av design og innredning generelt og av arbeidsplasser, utdannings- og helseinstitusjoner, hoteller, restauranter og andre steder der folk møtes og oppholder seg.

Vi anbefaler alle fagbesøkende å sette av hele helgen: Velkommen til offisiell åpning fredag, bransjefest lørdag og til en spennende, variert showroom- og utstillingsrunde. Søndag legger vi tilrette for og ønsker også alle designinteresserte publikummere varmt velkommen. Etterhvert som programmet tar form, informerer vi her på hjemmesiden. Følg oss også på Instagram og Facebook.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår