De mest kostnadseffektive tildekkingsplatene

Dato: 26 Jun 2017

  • Sterkere enn papp
  • Skjæres og formes med kniv
  • Leveres i 2 mm eller 3 mm tykkelse
  • Utrolig lette, kun 1 kg per plate
  • Tåler vann og oljeprodukter
  • Kan brukes flere ganger
  • Gjenvinnes som plast på byggeplassen
  • Egen logo kan trykkes på platene
  • På lager i Drammen for rask leveranseLeveransene av TK Plater bare fortsetter å øke. Så langt i 2017 er har vi levert mer enn 109.000m² mot 170.000m² i 2016.

Stadig flere kunder velger å få platene levert med egen logo slik som bl.a. JI Bygg, Consto og Econor.

Referanseprosjekter
Betonmast på Gjøvik valgte TK Plater for beskytte gulvet når de pusser opp en leilighet i 2. etasje. Tilbakemeldingen fra Prosjektlederen er at platene er utrolig lette å få med seg opp i forhold til annen type tildekking og gir en mye bedre beskyttelse enn den vanlige pappen og de er også veldig lette å tilpasse. De har derfor spart mye tid og penger på å dekke til med TK Plater.

Det er ikke bare store bygg som bruker TK Plater. Bildet er tatt i en ny enebolig hvor parketten på kjøkkenet er lagt før innredningen skal monteres. Hele kjøkkeninnredning er løftet inn og stablet på platene. Dette gjør at håndverkerne fritt kan jobbe med montasjen av kjøkkenet og annen installasjon uten at gulvet blir skadet. TK Pater takker for tilliten.

Mye tungt utstyr som er mellomlagret oppå slipt betong.

Backe Forny bestilte plater til hovedkontoret sitt på Lysaker og Kirsti Evensen er veldig godt fornøyd. Hun er lei av å bruke fiberplater som er tunge og som støver og papp som revner. Flere selskaper i Backe Gruppen har sett platene og velger å bruke TK Plater i stedet for fiber og papp.
TK Plater takker for tilliten.

Vi måtte raskt ha materialer for å dekke til gulv hvor det skulle foregå rehabilitering av en leilighet og valget falt på TK Plater. Platene ble levert allerede neste morgenen.
3m høye Leca-vegger skulle rives og da TK Platene ble fjernet var gulvoverflaten like hel.
Blender Entreprenør AS er veldig fornøyd og anbefaler TK Plater og vi vil fortsette med og bruke platene til våre prosjekter.

Følg oss på Facebook for å se flere av våre spennende prosjekter framover!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår