De mest kostnadseffektive tildekkingsplatene

Dato: 1 Feb 2017

  • Mye sterkere enn papp
  • Enklere og lettere å tilpasse enn trefiberplater
  • Ingen snublekanter
  • Betydelig mindre støv enn fiberplater
  • Bøyer seg ikke om de blir fuktige
  • Rask og fleksibel legging og håndtering
  • Plater på lager i Drammen for rask leveranseEt godt bevis på TK Platers økende popularitet er salget i januar 2017, solgt 26.800m².

I 2016 økte salget til 170.500m² fra 82.400m² i 2015.

Referanseprosjekter

Det er ikke bare store bygg som bruker TK Plater. Bildet er tatt i en ny enebolig hvor parketten på kjøkkenet er lagt før innredningen skal monteres. Hele kjøkkeninnredning er løftet inn og stablet på platene. Dette gjør at håndverkerne fritt kan jobbe med montasjen av kjøkkenet og annen installasjon uten at gulvet blir skadet. TK Pater takker for tilliten.

Mye tungt utstyr som er mellomlagret oppå slipt betong.

Backe Forny bestilte plater til hovedkontoret sitt på Lysaker og Kirsti Evensen er veldig godt fornøyd. Hun er lei av å bruke fiberplater som er tunge og som støver og papp som revner. Flere selskaper i Backe Gruppen har sett platene og velger å bruke TK Plater i stedet for fiber og papp.
TK Plater takker for tilliten.

Vi måtte raskt ha materialer for å dekke til gulv hvor det skulle foregå rehabilitering av en leilighet og valget falt på TK Plater. Platene ble levert allerede neste morgenen.
3m høye Leca-vegger skulle rives og da TK Platene ble fjernet var gulvoverflaten like hel.
Blender Entreprenør AS er veldig fornøyd og anbefaler TK Plater og vi vil fortsette med og bruke platene til våre prosjekter.

Følg oss på Facebook for å se flere av våre spennende prosjekter framover!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår