Bryne rør har funnet den perfekte tappevannsløsningen i Canes' Easy-Fix

Dato: 15 Sep 2023

Det velrenommerte rørleggerfirma, Bryne Rør, har fått førstehånds erfaring med Canes' Easy-Fix system, og deres tilbakemeldinger er entydig positive. Arbeidet med systemet har vært enkelt og smidig, og de er full av lovord om hvordan det har påvirket eneboligprosjektene til Bryne Rør.

(Bilder: Jærbladet og Canes)

Mindre risiko for monteringsfeil og lekkasje
Canes sitt nye Easy-Fix rørsystem er et av markedets mest prisgunstige tappevannssystem og gir en rask, enkel og sikker løsning for alle VVS- og varmeinstallasjoner.

«Du får rett og slett bedre kvalitet til en bedre pris.», sier daglig leder i Bryne Rør, Ruben Skovgaard Slethei, som har brukt Easy-Fix systemet i noen av deres prosjekter.


Ruben Skovgaard Slethei, Daglig leder Bryne Rør

Canes sitt Easy-Fix system er spesialutviklet for å tilby en prisgunstig tappevannsløsning, uten å gå på akkord med kvaliteten. Systemet er utformet med fokus på å minimere risikoen for monteringsfeil og lekkasje og med få komponenter som raskt integreres, får man en løsning som sparer tid og krefter. Dette har vært et avgjørende element for rørleggerne som bruker systemet.

Høy kvalitet til en god pris
Bryne Rør er en av de som har valgt å bruke Canes Easy-Fix tappevannssystem på noen av deres kommende eneboligprosjekter Slethei sier de har startet overgangen mot Easy-fix, ettersom de mener det er et system med høy kvalitet og til en bedre pris enn tilsvarende i markedet.

Gjennom bruk av Easy-Fix, har også prosjektleder Tor Haugland i Bryne Rør merket betydelige fordeler i arbeidsprosessen. Systemet legger til rette for enklere montering, og det reduserer risikoen for mulige feil betydelig. Med prefabrikkerte skap har Canes i tillegg gjort det enklere for rørleggerne å innlemme systemet sømløst i prosjektene. Dette har spart verdifull tid og arbeidskostnader, samtidig som det har sikret en høyere grad av nøyaktighet og pålitelighet.


Canes Easy-Fix

Haugland påpeker at Easy-Fix har bidratt til å lukke potensielle fallgruver og utfordringer som tidligere kunne oppstå.  Ikke bare har Easy-Fix systemet fra Canes vist seg å være en stor fordel for Haugland og hans team hos Bryne Rør, men han er også svært fornøyd med den gode oppfølgingen som Canes tilbyr gjennom hele samarbeidsprosessen.

“Canes har bevist seg som en samarbeidspartner som virkelig bryr seg om kundenes behov.”, sier Haugland. Han forteller videre at Canes er serviceorienterte og har en oppfølging som er over all forventning.

“Når det har oppstått spørsmål eller utfordringer underveis, har Canes vært raskt på ballen for å gi den nødvendige støtten og hjelpen.”, avslutter han.

Haugland og Bryne Rør ser frem til å fortsette samarbeidet med Canes, som har vist seg å være mer enn bare en leverandør, men også en pålitelig støttespiller gjennom hele prosessen. Den gode oppfølgingen og serviceminded-holdningen fra Canes har gjort en positiv forskjell i prosjektene, og de ser ut til å ha funnet en ideell partner for sine fremtidige oppgaver.

For mer informasjon om Easy-Fix tappevannssystemet, ta kontakt med Ivar Brobakken og ta gjerne en titt på produktutvalget  i Canes’ nettbutikk.

Last ned Canes Easy-Fix brosjyre her.

Referanseprosjekter fra Canes AS

Nye Stavanger sykehus

Nye Stavanger sykehus

Nybygg | Stavanger | 1,5-2 Mrd nok

Nybygg av sykehus i Stavanger på 6 etasjer hvor den ene etasjen er under bakk...