BIMobject AB

BIMobject AB’s formål er å hjelpe våre kunder, produsenter innenfor AEC å bli mer synlige og bli valgt ved å skape høy kvalitet til lett tilgjengelige objekter til BIM prosesser. Dette vil generere mer business til våres kunder, på en målbar måte.

Vi leverer software verktøyer, webløsninger og servicer for å kunne bistå og publisere BIM objects på nettet og utvikle en direkte linje til brukerne av etter hvert BIM software. BIMobject AB er nøytral, nyskapende og vil alltid gjøre vårt beste for å kunne levere kostnadseffektiv markedsføring og salgsløsninger til produsenter.

Selskapet BIMobject oppsto rundt et nettverk av bedrifter og samarbeidspartnere over hele verden. Vår ambisjon er å være bindeleddet mellom kompleks teknologi rundt CAD og BIM og våre kunder byggeprodukter og interiør produsenter. Vi hjelper dem å utvikle, vedlikeholde og markedsføre digitale fremstillinger av deres produkter som BIM-objekter. Vi er nøytrale og kan "bygge" BIM-objekter for alle felles BIM programvare på markedet. Vi kan også hjelpe med markedsundersøkelser, og skaper "leads" og gjennom vårt globale nettverk, kan vi hjelpe publisere sin BIMobjekter på best mulig måte

Les mer her!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår