Beboere ønsker å bruke samme nøkkel til dør og postkasse

Dato: 10 Mai 2023

Når postkassemontøren fra Stansefabrikken er ute på oppdrag, er det ett spørsmål som går igjen: ‘Kan jeg bruke dørkortet til å åpne postkassen?

Samme kort til dør og postkasse
Med Stansefabrikkens elektroniske postkasser er svaret klart: ja, det kan du. Det nyeste systemet, HomeSolution, kan integreres med adgangskontrollen. Det gir en sømløs og sikker opplevelse for beboerne. I tillegg kan postkasseeieren dele tilgangen med den han ønsker via app, og får stor frihet gjennom kontaktløst mottak og levering.

100 % digitalt
Administrasjon av et HomeSolution anlegg er 100 % digitalt, der nøkkelkort utstedes og fjernes via HomeSolution nettportal. Systemet har også elektroniske skilt, som redigeres på få minutter ved navneendringer som ellers hadde medført bytte av skilt.

En selvfølge i 2023 - og klar for fremtiden
Vi har en klar anbefaling – velg smartløsningen innenfor post og pakkemottak - bruk HomeSolution ved nøkkelfrie prosjekter. Da installeres en løsning som går hånd i hånd med byggets adgangskontroll - noe som de aller fleste begynner å ta som en selvfølge. Beboerne kan dele tilgangen med hvem de ønsker, gjennom HomeSolution og Unlock apper. I tillegg er løsningen forberedt for kontaktløs, sikker hjemlevering av småpakker fra alle transportører.

Les mer om HomeSolution - det smarte postkassesystemet

Kontakt oss