Balsan nå representert i Norge

Dato: 1 Mar 2023

Med fokus på design, tekstilkvalitet og sirkulærøkonomi leverer Balsan høykvalitets tepper til det norske markedet, nå representert ved Nordanger Gulv AS.

 Med en historie tilbake til 1751 da selskapet ble stiftet og fikk ordre om å levere tekstiler til kong Louis XV, besitter Balsan historie, erfaring og kunnskap. Balsan leverer i dag alle kvaliteter til både hjem, hotell og kontor, samtidig som de ivaretar miljø og design.

Balsan består i dag av to fabrikker, en i Arthon dedikert til produksjon av tepper på rull og den andre i Neuvy-Saint-Sèpulchre spesialisert på produksjon av teppefliser. Med disse to fabrikkene produserer Balsan tepper som gir deg mulighet til å velge ditt høykvalitets teppe, tilpasset ditt rom, enten det er hjemme, på kontoret eller et hotell.

Gulvet spiller en sentral rolle i en innredning og med Balsan sin bredde i design, fargekombinasjoner, og gode brukskvaliteter kan rommet løftes til nye høyder. Nordanger Gulv AS har levert gulv til det norske markedet siden 1976 og har erfaring med både store og små prosjekter som igjen har gitt selskapet bred erfaring og kunnskap. Nordanger Gulv AS er stolte av å kunne representere en historisk kvalitetsprodusent som Balsan, i Norge.