Avansert transport og løfteteknologi fra Trallefabrikken

Dato: 1 Jul 2024

Våre maskinløftere og transportruller garanterer høy kvalitet og ytelse. EdmoLift's mobile løftebord og GMV's ErgoMover Wireless gir deg de verktøyene du trenger for sikker og effektiv materialhåndtering.

Intern transport av tunge maskiner og utstyr

Kompetansen som flytter. Vi i Trallefabrikken setter verden i bevegelse. Våre innovative og effektive maskinløftere, transportruller og løfteteknologiløsninger beriker intralogistikken til krevende selskaper over hele landet.

Våre høykvalitets standard- og spesialløsninger produseres 100% på HTS´s fabrikk i Fellbach, nær Stuttgart. Moderne robotsystemer, CNC-fresemaskiner og selvfølgelig den dype ekspertisen til vår partner HTS, garanterer for den fremragende kvaliteten som verdsettes i en rekke bransjer.

Mobile løftebord fra EdmoLift

En av de mest fremtredende egenskapene ved EZ-programmet er dets robuste og brukervennlige design. Løftebordene er utstyrt med sakser fra EdmoLift's premium segment av løftebord, noe som gir løftevognene en stabil og sikker løftekapasitet med laster på 500 eller 1000 kg. EdmoLift's mobile løftebord er kjent for sin allsidighet og fleksibilitet, og brukes til løfting, montering og transport i ulike arbeidsmiljøer.

Evnen til å justere arbeidshøyden gjør at løftebordene kan tilpasses forskjellige behov og situasjoner, noe som gjør dem til et fleksibelt verktøy for de som trenger å håndtere varer og flytte materialer effektivt og trygt.

Våre mobile og sammenleggbare arbeidsbord

Fra 400 kg til 2400 kg

Våre arbeidsbord hjelper mange bedrifter i ulike bransjer, med fokus på sikkerhet og kvalitet. De flyttbare arbeidsbordene er ideelle for å justere tunge gjenstander til ønsket arbeidshøyde, og sparer ryggen for tunge løft i løpet av dagen.

Standardbordet og Pro-serien kan løfte fra 400 kg til 2400 kg, med valg mellom ulike bordplater, dimensjoner, elektrisk fremdrift, og hjul eller palleløfter. Det er ideelt for lengre transport og flytting med tunge elementer. Alle arbeidsbordene har en 12V batteridrevet motor for heving og senking.

ErgoMover Wireless fra GMV

Håndterer dere rør eller ekstra lange gjenstander, eller trenger du å transportere varer i trange områder? ErgoMover Wireless er løsningen – en batteridrevet transportvogn med radio- eller kabelbetjent styring.

ErgoMover Wireless har ingen styrestang som normalt begrenser lastlengden. Kjøring og hydraulikkfunksjoner kontrolleres via fjernkontroll, noe som gir plass til lange laster som stålrør og stålprofiler med en totalvekt på opptil 1500 kg på plattformen. Alle modeller av denne transportvognen trenger bare 700 mm kjørebredde. ErgoMover Wireless kan leveres med radiostyring eller kabelstyring.