Alle silikonfugemasser samlet i én patron

Dato: 10 Jun 2024

Det spiller ingen rolle hvor du har tenkt å fuge. Du trenger bare å velge farge.

Xealpro er silikonfugemassen du kan bruke i alle rom, til og med utendørs. Xealpro er fullsertifisert med beste score etter kriteriene til CE-merket, noe som gjør den til en universal og allsidig silikonfugemasse for alle bruksområder.

Fuging av toaletter (hvis videoen ikke dukker opp, trykk her)

♦ Sanitær - ekstra god motstand mot sopp og bakterier
♦ Kjøkken - næringsmiddelgodkjent
♦ Glass – elastisk og med god heft til glass, stål og fliser
♦ Fasade – holder på fargen og har god beskyttelse mot UV-stråler
♦ Gulv – solid, holdbar og sterk
♦ Temperaturbestandig – fra -60 °C til +180 °C
♦ Inneklima – Emicode EC1+

Du trenger altså ikke lenger å tenke på om du trenger en egen fugemasse med ekstra sopp-motstand for badet, og en med nok elastisitet og heft til glass, eller en som holder på fargen og har god beskyttelse mot UV-stråler, … -Det holder med å velge Xealpro.

Xealpro oppfyller det profesjonelle håndverkere drømmer om: nemlig en alt-i-en silikonfugemasse for bruk på alle rom, og med Tec7 kvalitet.

Den er ikke tærende på sarte materialer som isopor og med sitt fravær av emisjoner og skadelige løsemidler kan du også bruke den i BREEAM-prosjekter. Xealpro finnes i fargene antrasitt, lys grå, hvit og transparent, i fugepatroner som er fylt opp med 310 ml.

Fuging av flissokkel (hvis videoen ikke dukker opp, trykk her)

Kombinert med fugespistolen Tec Gun, rengjøreren og glattemiddelet Prepare & Finish og glatteverktøyet Perfect Finish får du en produktsamling som er med på å perfeksjonere håndverkerens fugearbeid.