Adgangskontroll fra Infotech

Dato: 15 Okt 2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: D06-04

Dette vil du og din bedrift ikke gå glipp! Besøk vår stand: D06-04.

For hvem vil vel ikke vinne en Rondell til odel og eie. Det eneste du og dine kollegaer trenger å gjøre er å besøke vår stand. Her vil du få mer info om hvordan deres bedrift blir med i trekningen.

Vi i Infotech AS samarbeider tett med leverandører av anleggsikring. Våre samarbeidspartnere leverer helhetsløsninger for sikring av bygge- og anleggsplasser, både for midlertidig og permanent områdesikring. Vi er derfor behjelpelig med å finne løsninger og behov som passer akkurat din bedrift.

En enklere hverdag
For med hjelp av Infotech AS oppfyller man enkelt kravene i henhold til Byggherreforskriften for bygg- og anleggsbransjen. Med våre produkt og gyldig HMS-kort får din bedrift på en enkel måte full kontroll på den elektroniske mannskapslisten. Det gjør arbeidsdagen trygg og sikker.

Hva gjør Adgangskontroll
Adgangskontroll fra Infotech AS sammen med gyldig HMS kort innfrir din bedrift enkelt krav om føring av elektronisk mannskapsliste. Adgangskontroll styrer enkelt hvem som skal ha adgang til bygge- og anleggsplassen. Dette gjør anleggsområdet sikkert og lukket til enhver tid.

Hvorfor Infotech AS
Vi tror på en enklere hverdag! Det er derfor vi stolt kan si meddele at vi tilbyr alle våre kunder:
Ingen bindingstid. Avtale er per prosjekt og per kunde. Ingen kjøp, basert på leie, derav ingen kapitalbinding. Ingen lisens og/eller software tillegg. Fri webtilgang til bemanningsliste. Ubegrenset antall brukere og kortpasseringer. Daglig backup av all data. Fri support. Derav ingen skjulte kostnader!

SE MER om Adgangskontroll og ikke minst om oss Infotech AS

Se gjerne vår video på vår Facebook side.

eller se mer på vår hjemmeside: www.infotech.no

Håper vi ses på Bygg Reis Deg Messen 2019.

Referanseprosjekter Infotech AS

Domus-senteret

Domus-senteret

Tilbygg | Oppdal | Uoffisiell

Tilbygg av forretninger/senter som består av en bygning i Oppdal på 2 etasjer...

Port Arthur
SalMar Senja 2

SalMar Senja 2

Nybygg | Senja | 20 Mnok

Nybygg av kjøl- og fryseanlegg i Senja. Selve byggingen startet Januar 2021 t...