20% rabatt på Hugin™ lyddempende skillevegger og bordskjermer

Dato: 10 Apr 2019

Vi har nå tilbud på markedets kanskje beste lyddempende skillevegger og bordskjermer! Salg i en begrenset periode.

 • Tilbudet gjelder Hugin™ produkter i alle standardfarger.
 • Kampanjen står til 12. april – eller så langt lageret rekker.
 • Rabattkode: hugin20 – rabatten blir trukket fra i kassen
Bestill direkte i nettbutikken eller ta kontakt med oss på telefon 902 38 611, post@akustikksenter.no eller via kontaktskjema.
Ta kontakt for mer informasjon eller tilbud.

 

 

Hugin™ Akustikk bordskjerm
Enkel å montere. Skjermene er 50mm tykke og står stødig i festebraketter produsert i svart pulverlakkert stål. Festebraketten har feste for ledninger. Brakett og ledninger er ikke synlig etter montasje.

Farger: svart, koksgrå og lys grå.
Størrelser (mm):

 • 650 x 800
 • 650 x 1400
 • 650 x 1600
 • 650 x 1800

 

Hugin™ Akustikk skillevegg
Enkel å montere. Veggene er 50mm tykke og står stødig på enkle føtter som er produsert i pulverlakkert stål. Platene har forsterkede kanter og overflaten er meget robust.

Farger: hvit, svart, lys grå og koksgrå.
Størrelser (mm):

 • 1200 x 1500
 • 1500 x 1200
For andre størrelser, ta kontakt. Vi fører absorbenter med tekstiloverflate i mange størrelser og det er derfor mulig å sette sammen vegger i mange varianter.


Lavere produktivitet

Forskning viser sterkt redusert effektivitet i åpne kontorlandskap som medfører 30 % lavere produktivitet, mindre tilfredse medarbeidere, stress og sykefravær.
(Kronikk i Universitetsavisa NTNU av Jan Vilhelm Bakke og Knut Inge Fostervold.
Les mer.)

Det er viktig å vite at akustikken i åpne kontorlandskap reguleres etter forskriften NS 8175:2012.

Trenger dere hjelp til Akustikk lydmåling og beregning. Ta kontakt med oss.

 

Vi er kanskje Norges eneste spesialsenter for lydregulering som har utviklet et system for eksakt måling og kartlegging frem til gjennomført og kontrollmålt løsning.

 

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra A til Å.

I hverdagen tenker du kanskje ikke over at problemer med støy enkelt kan gjøres noe med.

Er utfordringen:

 • Trinnlyd mellom etasjer
 • Lyd mellom rom, kalt lydgjennomgang (luft/lydisolasjon)
 • Høy, plagsom lyd i rommet
 • Mye etterklang, populært kalt ekko
 • Høy vedvarende støy i ett bygg som kommer fra ventilasjon/aircondition, maskiner, annet. Også kalt hvilestøy eller infralyd
 • Generell lydregulering i bolig, næringsbygg og offentlige bygg
 • Å planlegge grunnleggende lydregulering i nybygg
 

Norsk Akustikksenter tilbyr lydregulerende løsninger som skaper et godt og effektivt akustisk miljø iht. regulativet Norsk Standard.

Grunnmuren for å få et optimalt resultat av lydreguleringen er å foreta måling og beregning av akustikken i bygget. Vi er kanskje Norges eneste spesialsenter for lydregulering som har utviklet et system for måling og kartlegging, frem til gjennomført og kontrollmålt løsning.

Vi ser gjerne etter en totalløsning og tilbyr riktig produkt for ditt problem. Våre produkter er blant de aller beste på markedet og er utviklet for og tilpasset det nordiske markedet. Vi har produkter for de fleste typer bygg og lydmessige utfordringer, og kan levere spesialprodukter i tilpassede størrelser, former og farger. Vårt fokus er høyest mulig kvalitet på våre produkter og tjenester.

Støy er et problem for mange og flere og flere oppdager viktigheten av lavt støynivå og god akustikk, både hjemme, på jobb og hvor vi ellers tilbringer tid. Generelt er samfunnet mer og mer opptatt av godt innemiljø og dermed god akustikk. Dette henger sammen med at andelen av personer med hørselsproblemer er økende i alle aldersgrupper.

Kvalitetsprodukter
Våre produkter er utviklet for og tilpasset til det Nordiske markedet over flere år. Våre absorbenter er høyverdige og i hovedsak klassifisert som klasse A. Alle våre absorbenter er laboratorietestet og CE godkjente og datablad kan lastes ned for alle produkter på hjemmesiden.

Vi ser gjerne etter en totalløsning og tilbyr riktig produkt for ditt problem. Vi har utviklet produkter for de fleste typer bygg og lydmessige utfordringer. Absorbentene har en kjerne av komprimert glassull med akustikk duk på overflaten og kan fås med forskjellig overflatestruktur. De finnes i ulike mål og standardfarger. Vår produksjon kan levere spesialprodukter, spesialmål, størrelser, former og farger. Til vanlig systemhimling bestiller du vårt T-system av beste kvalitet til en meget god pris. http://www.akustikksenter.no/butikk/

Trykk på absorbenter for et annet visuelt uttrykk tilbyr vi også. Det gjør at du kan lage flotte installasjoner, kollasjer eller enkeltbilder og samtidig få optimal lyddemping i rommet. http://www.akustikksenter.no/butikk/lyddempende-produkter/lyddemping-med-dekor/