XS4 2.0 - Plattformen som setter brukeren i sentrum

Dato: 30 Aug 2016

SALTO Systems Norge fortsetter å vokse. Flere ansatte. Flere partnere. Flere kunder. I SALTO har vi alltid fokusert brukers frihet. Det er et kvantesprang fra gamle mekaniske nøkkelsystemer til våre systemer for elektronisk adgangskontroll.
 
Med utviklingen av den nye plattformen XS4 2.0 er brukeren satt helt i sentrum, og det finnes nesten ikke grenser for hva man kan gjøre med sine bygninger. Dette ønsket vi å signalisere med utviklingen av den nye programvaren SPACE. Vi formelig løfter systemene ut i rommet.

Konseptet er at bruker med våre systemer skal bli mer og mer uavhengig av tid og rom. Så det er slett ikke rart vi vokser i Norge. Det er denne plattformen som gir oss vekst i Norge.
Elektronisk adgangskontroll har aldri vært billigere. Drifting og vedlikehold har aldri vært mer intuitiv, sikrere og enklere. SALTO har nå også skreddersydde løsninger for boligsektoren. Så ta kontakt med oss for en prat om hva vi kan tilby.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår