Vinylgulvet Nordstar – The Light of Scandinavia

Dato: 8 Jun 2015

The Light of Scandinavia omfatter tre kolleksjoner av homogene, slitesterke vinylgulv som vi har kalt Lumina, Element og Galaxy. De står fint til hverandre, men også til vårt store utvalg av linoleum, noe som gir mange kombinasjonsmuligheter. For samtlige gulv har vi dessuten tatt utgangspunkt i skandinaviske miljøer, slik at beleggene passer best mulig sammen med trender, tradisjoner og materialer fra vår del av verden.

En annen fordel med vinylgulvene våre er at de er meget solide. Hele kolleksjonen klassifiseres som Type 1, den høyeste høyste kvaliteten innen homogen vinyl.

Hvorfor skal du velge Nordstar?

  • Homogene vinylgulv er solide og med et daglig renhold vil de kunne se ut som nye – år etter år.
  • Selve materialet og overflatebehandlingen gir enkelt vedlikehold og slitesterkt gulv som står imot alt fra vann og smuss til sand og matsøl.
  • Når vi produserer våre vinylgulv, bruker vi en moderne, ftalatfri teknologi som er ekstra snill mot inneklimaet.
  • Samtlige farger tar utgangspunkt i skandinaviske miljøer og er tilpasset trender og tradisjoner fra var del av verden. Perfekt hvis du vil kombinere gulvene med andre nordiske materialer som tre og stein.
  • Kolleksjonen harmonerer også med Forbo sitt store sortiment av linoleumsbelegg, noe som gir nærmest uendelige kombinasjonsmuligheter.

LUMINA
Lumina fås i 12 lekre, rolige utførelser med et helt nytt mønster. Kolleksjonen har fine avstemte farger som harmonerer med Galaxy, men som også kan kombineres med alt fra våre egne linoleumsprodukter til nordiske treslag som eik. Uansett hvilken design du velger, er du garantert en estetisk tiltalende løsning som fungerer optimalt. Lumina passer ypperlig i alt fra lekerommet til lesehjørnet.

ELEMENT
Kolleksjonen Element består av smakfulle grå nyanser med retningsløst mønster. Kolleksjonen er laget med et nordisk perspektiv og omfatter både varme og kalde farger. De lyse fargene gjør dessuten at du sparer strøm siden det blir mindre behov for belysning. Gulvene er spesielt tilpasset offentlige miljøer med mye slitasje, for eksempel sykehus og legevakt. Element er med andre ord et slitesterkt gulv som egner seg for mange forskjellige bruksområder, behov og formål.

GALAXY
Allsidige Galaxy har en struktur og robusthet som gjør at det tåler mye trafikk. Kolleksjonen omfatter tre grå nyanser med tilhørende “spots” i mange kontrastfarger, og harmonerer fint med blant annet Lumina. Kolleksjonen har dessuten transparente granulater som gir større dybde til gulvet. I tillegg til å være slitesterke og vakre bidrar gulvene også til et harmonisk miljø der folk føler seg vel. Vi hjelper deg å skape en behagelig atmosfære der det trengs som mest.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår