Vinylgulv

Dato: 13 Mai 2016

FLEXIGULV representerer en av verdens ledende produsenter av vinylgulv til kontrakt markedet.
Arkitekter, interiørdesignere og gulvleggere som arbeider med innovative og økologiske planløsninger velger ofte våre løsninger.
Ambiente, Contract-SL, Contract-Lock og Elegance serien består av ekstraordinære design for et bredt spekter innen kontrakt markedet. Spekteret av vinylgulv inkluderer mer enn 300 design som passer de fleste designmuligheter. Fokuset er på kontor, butikker, hoteller og offentlige bygg.
Den patenterte anti-slip baksiden på de løst liggende flisene gir en løsning uten liming – og kan monteres med maks 8 % fuktighet (i stedet for 2 %), noe som gjør at området kan tas i bruk tre uker tidligere, en betydelig tids- og kostnadsbesparende fordel. Flisene legges direkte på eksisterende gulv, og er et førstevalg ved renovering og endringer av design på gulv – en tidsbesparende, miljøvennlig og økonomisk løsning.
Den spesielle trykkmetoden som benyttes gjør stein- og tre design tilnærmet autentisk med originalen.
Det er benyttet resirkulerte og økologiske materialer for å gjøre produksjonen miljøvennlig.
Produktene er PROTECH-forseglet. Dette betyr at de er lettere å rengjøre, og reduserer bruk av vann og rengjøringsmidler med 50 %, og dermed reduseres virkningen av daglig rengjøring på miljøet til et minimum.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår