Villaheis - Ta hjemmet ditt til et høyere nivå

Dato: 6 Dec 2016

Aritco HomeLift er heisen som er laget for å passe inn i ditt hjem. Vi vet at alle hjem, er unike, akkurat slik som dem som bor der. Det er en spesiell plass for deg og dine. Du har valgt farger, møbler og interiør for å skape et hjem som passer for deg. Aritco har lagt ned mye tid og ettertanke ved design og utvikling av Aritco HomeLift.

Unikt utformet til ditt hjem
Aritco HomeLift er den første heisen noensinne som er unikt utformet til ditt hjem. Den er designet som et møbel, og kan enten smelte diskret inn eller personliggjøres for å stikke seg ut som et kunstverk. Aritco HomeLift løfter frem atmosfæren i hjemmet ditt.

DesignWall - Et kunstverk
Heisen har en DesignWall som har en luksuriøs og unik utforming. Den gir et eksklusivt inntrykk og er et kunstverk i seg selv. I standardmodellen er den bakre veggen hvit i akrylglass, men om du velger et av våre utvalgte mønster kan du virkelig utrykke din egen smak på et unikt vis.

Lys opp hjemmet ditt - Enkelt via mobilapp
Belysningen er en av de viktigste faktorene for å skape stemning og løfte frem innredningen i hjemmet. Det er enkelt å sette stemningen i et rom med hjelp av belysningen. Lysdesignet til Aritco HomeLift er utviklet av noen av Sveriges beste lysarkitekter, og hjelper deg å forsterke stemningen.
Via mobilappen SmartLift kan du enkelt styre belysningen i heisen og på din DesigWall på en måte som passer stemningen og innredningen din. Du kan også forhåndsinnstille for en belysning nattestid og en belysning dagtid. Ønsker du en fargerik heis til fest? Ingen problem, det endrer du enkelt inne i appen. Dessuten melder appen i fra dersom heisen trenger service eller reparasjon.

Kontakt oss i TKS Heis AS for mer info:
Epost: salg@tksheis.no
Telefon: 4000 1059


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår