Villaheis med unik design

Dato: 17 Okt 2017

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: B02-05,C03-02

Med en villaheis i boligen vil alle føle seg velkommen, samtidig som det forenkler vårt daglige liv, med alt fra barnevogner, koff erter, dagligvarer poser, etc. vil kunne bli løft et opp trappen selv når vi ikke har full styrke.

Aritco Home Lift er en unik villa heis som er designet ut fra hjemmets designbehov, og med både sikkerhet og pålitelighet i fokus. Alt fra våre smarte dører, sikkerhetssensorer og barnesikring, gjør at barn kan leke både i og i nærheten av heisen.

Å kunne tilpasse villa heisens design til hjemmet er viktig. Derfor kan du velge å tilpasse heisen din med 15 forskjellige farger, forskjellige motiver og fotomotiver for innervegg som er en del av plattformen. I tillegg kan du gjennom vår smart app programmere lysene i heisen, slik at fargen, styrke og tid til å slukke enkelt kan til passe deg og din families hverdag og spesielle anledninger.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår