VIDAR TEGLSPON

Dato: 21 Mar 2018

Verdens eneste fasadetegl med to forsider

VIDAR Teglspon er utviklet i samarbeid med tre danske firmaer. ONV Arkitekter, Jaja Archtects og Scandibyg ble i starten av idefasen tenkt inn som «tegl med to forsider». Derfor produseres Teglsponen som standard alltid med to forsider, og arkitektene kan med samme teglspon få to helt forskjellige overflateuttrykk og fargenyanser.

VIDAR Teglspon produseres allerede nå i 17 flotte og eksklusive forskjellige farger og flere er under utvikling i forbindelse med større skandinaviske fasadeprosjekter.

Teglsponene ble i 2017 Cradle2Cradle-sertifisert og alle komponentene inngår som bærekraftige byggematerialer i systemet. Alle fremtidige fasader forsynes med et MATERIALEPASS slik at man ved et eventuelt gjenbruk av fasadekomponentene om mange år gjenbruker materialene riktig og dermed utnytter den bærekraftige grunntanken 100 %.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste