Vi tar lufttetthet på alvor

Dato: 7 Mai 2018

Landsdekkende og ledende innenfor tetthetskontroll og termografering. Omega Akerholdt er et spesialfirma som besørger testing, dokumentasjon og rådgivning innenfor fagområdet bygningsfysikk. Våre hovedtjenester er tetthetsmålinger og termografering av bygg og vi utfører hvert år flere hundre tester over hele landet. Vi har kontorer i Tønsberg, Oslo, Moss og Trondheim, samt samarbeidspartnere i Bergen og Tromsø.
Omega Akerholdt har bygginspektører med flere tiårs erfaring innen fagområdet og har gjennomført oppdrag på nær sagt alle størrelser og typer bygg. Alle våre tjenester er forankret i gjeldende norske standarder og forskriftskrav og vi tilstreber å levere dokumentasjon og rapporter som holder mål i alle sammenhenger. Vi vektlegger å være en nøytral aktør som både entreprenører, byggherrer, eiendomsutviklere og myndigheter skal kunne ha tillit til at utfører oppdrag på en korrekt måte. Kurs på byggeplasser holdes også for å sette fokus på utførelse og unngå byggefeil.

FÅ NYHETER OM MATERIALE OG PRODUKTER - RETT I INNBOKSEN

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår