Vi har branngardiner med alle sertifiseringer

Dato: 21 Mar 2022

Norske Porter kan levere branngardiner opp til EI(2) 120 og alle branngardinene vi leverer er CE-merket og er uten krav til sprinkelsystem.

Den brannsikre rullegardinen er løsningen for situasjoner med begrenset installasjonsplass. Dette, i tillegg til den høye brannmotstanden opp til EI(2) 120 minutter testet i henhold til EN 1631-1 og klassifisert i henhold til EN 13501, gjør denne rullegardinen ideell for steder som sykehus, kontorbygg, offentlige byråer, kjøpesenter og, selvfølgelig, ulike industrielle applikasjoner. Den brannsikre rullegardinen er designet for nødsituasjoner og er ikke velegnet for daglig bruk.

Gardinen
Den brannsikre rullegardinen er konstruert fra et brannsikkert, grått stoff med integrerte ribber som forsikrer at gardinen blir sittende i sideskinnene om den blir utsatt for trykk.

Sideskinnene
Bevegelsessystemet består av to galvaniserte stålbeslag som røret er montert på. Beslagene er montert til rørene for en selvbærende struktur.

Bevegelsessystem
Bevegelsessystemet består av to galvaniserte stålbeslag som røret er montert på. Beslagene er montert til rørene for en selvbærende konstruksjon.

Kjøresystem
Den brannsikre rullegardinen er utstyrt med en 230V rørformet motor som gjennom den tilknyttede kontrollenheten lukker seg automatisk om brann er varslet. Alle branngardinene leveres med en «feilsikker» rørformet motor som bruker tyngdekraft til å lukke branngardinen, slik at den ikke er avhengig av ett nød batteri for å være funksjonell ved strømbrudd.

Størrelser:
Branngardinene kan leveres i store størrelser, og EI(2) 120 branngardinen får du helt opp til 18x10 meter. Det finnes også en modell i EW(2) 60 som har smalere sideskinner og cover for de lokasjonene med ekstra dårlig plass, og denne modellen kan leveres opp til 8x8 meter.