Vi gjør våre kunder mer attraktive for sine kunder!

Dato: 22 Nov 2021

Skeie Seating er i dag en ledende leverandør på auditorium i Skandinavia. Vi er opptatt av at kunden får en god opplevelse helt fra tegneprosess, tilbud, prosjektering og til produktet står klar til bruk.

Dette er en viktig prosess som er avgjørende for å få et godt resultat. For oss i Skeie er fokuset på kundens ønsker og behov for å få en optimal sal. Vi jobber alltid for gode løsninger sammen med arkitekten, entreprenøren og kunden slik vi har gjort med Høyskolen Kristiania med f.eks. dette «Harvard» rommet.

Våre kunder lever av å selge opplevelser og formidle informasjon til sine kunder. Med overlegne produkter og faglig forankret rådgivning, bidra vi til at våre kunder får gitt sine kunder en best mulig opplevelse. Utfordre oss gjerne med ditt neste prosjekt!

Ta kontakt med oss for mer informasjon om auditorier med stoler og andre ulike løsninger for læringsarenaer.


 
"Vi i Høyskolen Kristiania er godt fornøyd med samarbeidet med Skeie Seating AS.

For oss som skole er det viktig å hele tiden være i utvikling for å gi den beste utdanning til våre elever og setter stor pris på at Skeie hele tiden har fokus på å levere de løsninger som til enhver tid gir optimalt læringsutbytte.

Vi var i profesjonelle hender hele veien, fra planlegging til implementering. Selv endringer som dukket opp under implementeringen ble håndtert profesjonelt uten problemer.

Skeie Seating As leverer møbler med høy kvalitet som gjør vedlikehold enkel. 

Vi er særdeles fornøyd med resultatet. Skeie er en leverandør vi kan anbefale fra vår side"

Pål Wæraas
Drift- og sikkerhetssjef
Eiendom, drift og innkjøp

Mer om amfibygging her.

Se stolene her.