Vestre lanserer nye nettsider: vestre.com

Dato: 20 Nov 2012

De nye nettsidene har en mer brukervennlig struktur slik at du lettere kan finne det du bruker oftest. Vi legger vekt på at Vestres nettsider skal være et effektivt arbeidsverktøy for landskapsarkitekter, planleggere, entreprenører og innkjøpere, og samtidig være et inspirerende nettsted for alle som er opptatt av design og godt utemiljø.

Søkefunksjonen på nettsiden er sterkt forbedret sammenlignet med tidligere versjon og du kan søke på alle produktnavn- og nummer og få opp respektive produktsider. På den enkelte produktside finner du en beskrivelse av produktet, et billedgalleri og visning av de ulike modellene som du selv navigerer. Bildene og modellene er merket med artikkelnummer og mål, vekt og evt. liter.
På produktsidene kan du laste ned monteringsanvisning (pdf), FDV-dokumentasjon (pdf) og 2D/3D-filer dwg.-filer. Modellvisningen beskriver i tillegg til mål og vekt, også de ulike måtene for fastmontering.
Du kan også finne en oversikt over ulike referanseprosjekt med et billedgalleri, kort beskrivelse av prosjektet og kartangivelse. Alle bilder har en billedtekst som beskriver produktene vist på bildet, også med RAL-fargekode.
Vestres nettsted er tilpasset mobile formater, og siden skal automatisk skaleres når den åpnes via smarttelefon og nettbrett, og nettstedet er foreløpig tilgjengelig på tre språk: Norsk , svensk og engelsk. Gi gjerne tilbakemelding dersom du har spørsmål om Vestres nettside: marianne@vestre.com

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår