Vestre AS : I forrige uke lanserte Vestre fem spennende produktnyheter på møbelmessen i Stockholm og det er lagt vekt på nyskapning og funksjon.

Dato: 17 Feb 2014


BUZZ
Utviklet av Vestre
Design: Espen Voll, Tore Borgersen og Michael Olofsson.
I løpet av mange års vellykket partnerskap har designertrioen med base i Norge utviklet en rekke kjente og prisvinnende møbelserier sammen med Vestre, deriblant VROOM, APRIL og PORTO. De har bidratt til å oppgradere og å sette standarden for moderne møblering i byrom, parker og i skolegården, særlig i Norge og Sverige. Det er for tredje året på rad at dette produktive teamet presenterer nyheter sammen med Vestre på Stockholm Furniture Fair.

Årets nyhet fra Voll, Borgersen og Olofsson er BUZZ - en satellitt for å nyte godt selskap. Inspirert av å henge sammen med venner og familie, eller å møte nye mennesker, er Buzz et allsidig benkebord oppkalt etter sin evne til å dele plass. Buzz er designet med et lett og inviterende uttrykk, uten å kompromisse med Vestres program for livslange bruk og høye kvalitet.

Kontakt:
Alle tre designerne er tilgjengelig på Vestres stand onsdag 5. februar, og Borgersen og Voll er også tilgjengelig fram til fredag 7. februarAIR
Utviklet av Vestre
Design: Atle Tveit
Den prisvinnende og allsidige møbeldesigneren Atle Tveit står bak den helhetlige møbelserien BLOC sammen Lars Tornøe. Tveit har nå etablert sitt eget designkontor i det gamle flytårnet på Fornebu, som kanskje har inspirert til en mer luftig formgivning.

AIR er en lett og moderne møbelserie som passer like godt i offentlige miljøer som i private hager. Krumningen i benprofilene skaper en visuell spenning og gir styrke til møblene. Luftig design gjør at AIR er både lettplassert og imøtekommende. Møblene kan stå frittstående eller boltes fast i underlaget.

Kontakt:
Atle Tveit er tilgjengelig på Vestres stand onsdag 5. og torsdag 6. februar.LOOPER
Utviklet av Vestre
Design: Johan Verde og Hong Ngo-Aandal
Hong Ngo-Aandal er en svensk industridesigner som sammen med Johan Verde utviklet det modulbaserte benkesystemet CODE. Verde er ikke bare blant Norges mest kjente industridesignere, men er anerkjent som én av de fremste i Europa.

LOOPER er et resultat av designduoens ønske om å løse en praktisk utfordring for landskapsarkitekter og urbane planleggere. Når vinteren og snøen kommer, kan sykkelstativene og sperrepullerter stå i veien for effektiv snømåking. Eller at området hvor stativene er skal monteres krever fleksible løsninger for å avholde ulike typer arrangementer i løpet av et år.

Med LOOPER tilpasses bruken ved at den har en stabil heve- og senkemekanisme, og der senket stativ er plassert i betongfundamentet horisontalt i bakkeplan. Dermed kan den ligge i dvale og trygg forvaring, men likevel være umiddelbar klar til bruk ved behov. Formspråket er enkelt og intuitivt, men har en karakteristisk identitet som en «loop». Når stativet låses vertikalt er det to punkter som støtter sykkelen. Stativet er dekket med gjennomfarget PUR (polyurethane) for å beskytte sykkelen mot skraper.

Kontakt:
Johan Verde er tilgjengelig på Vestres stand tirsdag 4. februar (ettermiddag) og onsdag 5. februar (formiddag)DIALOG
Utviklet av Vestre
Design: Allan Hagerup og Einar Smette
Masteroppgaven i møbeldesign resulterte i benken og avfallsbeholderen DIALOG, som fikk Merket for god design i 2010. Juryens begrunnelse var at møbelseriens kurvede linjer myker opp i et ofte hardt utemiljø. De norske møbeldesignerne Hagerup og Smettes engasjement for mer runde og organiske former, har resultert et nytt tilskudd i serien.

DIALOG sorteringsbeholder (45 liter) har rene linjer og kan brukes enkeltvis eller sammen. Ved å plassere beholderne rygg mot rygg oppstår et elegant sorteringssystem. Innkastlokkene kan merkes med type avfall og lakkeres i egne farger og kontraster.

Kontakt:
Allan Hagerup er tilgjengelig på Vestres stand tirsdag 4. og onsdag 5. februar.MOVE
Utviklet av Vestre
Design: Allan Hagerup
Den norske og prisvinnende møbeldesigneren Allan Hagerup har denne gang latt seg inspirere av beltehjulet og bevegelse. Dermed fikk den nye benken navnet MOVE. I tillegg til å presentere to nyheter på årets Stockholm Furniture Fair, er det andre året på rad at Hagerup har designet Vestres stand.

MOVE har et rent og enhetlig utrykk med omsluttet møte mellom sitteflate og stålkonstruksjon. Avrundete hjørnespiler som fortsetter ned på sidene, innbyr til å kunne sitte komfortabelt i alle retninger på benken. Dette gjør MOVE til en sosial og fleksibel benk for mennesker i farta.

Kontakt:
Allan Hagerup er tilgjengelig på Vestres stand tirsdag 4. og onsdag 5. februar.
Produktbrosjyre

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår