VERDENS NYHET FRA UNIQA: Verdens første 3D klatrenett med treramme

Dato: 1 Dec 2014

Til minne og hyllest av pioneren innenfor tau lekeapparater, lanserer nå UNIQA og Berliner Seilfabrik en ny lekeplasserie kalt «Joe Brown Collection»

Klatring i et tredimensjonalt nett hjelper barna til å utvikle og forbedre sine psykomotoriske ferdigheter. Nå lanserer UNIQA og Berliner Seilfabrik den klassiske ideen om et tredimensjonalt klatrenett i verdens første ytre ramme laget av limtre.

Treverket består av limtre med langvarig holdbarhet og høy bæreevne. Limtreet er laget av pre-sorterte lerk som er fri for knuter. Lignende limt laminert tømmer brukes ofte i arkitektoniske strukturer som tak og andre bygninger hvor tre er hovedmateriale.Joe Brown skapte de første tau-lekeapparatene
med utgangspunkt i utstyr fra en klassisk boksering.
Fra utstilling i Gala Bau i Nurnberg og utstillinger i USA.Les mer om Joe Brown Collection i vår katalog her: http://viewer.zmags.com/publication/e8ddb4ee#/e8ddb4ee/1

Se alle våre lekeplasser på UNIQA.no

Fyll ut skjema under eller ta kontakt på UNIQA.no for informasjon, DWG fil og pris.

Referanseprosjekter Uniqa AS

Nord-Aurdal ungdomsskole - uteområde

Nord-Aurdal ungdomsskole - uteområde

Nybygg | Nord-Aurdal | 5-10 Mnok

Nybygg av idrettsanlegg, utendørs i Nord-Aurdal. Selve byggingen startet Augu...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår