Verdens mest unike ballbinge konsept

Dato: 13 Jun 2016

Med moduloppbygde ballbinger, kan det utøves mange former for sport på langs og på tvers av banene. Banen er i plast, svært støysvak og 100% vedlikeholdsfri. Denne kan stilles opp på alle områder, enkel montasje og kan tilpasses til nettopp den størrelsen du ønsker.

Du kan f.eks. kombinere en fotballbane med basketball og hockey eller sette opp en klatrevegg i enden av banen. Tilføy også en elektronisk vegg som kan gi masse av læring og lek. Mulighetene er utallige og kan tilpasses alle områder.

Ballbingen gir mulighet for sosialt samvær. Denne spesialdesignede og unike ballbingen er den eneste som er behagelig å sitte på. De brede kantene kan brukes som en liten tribune.

Banen fås med kunstgress, der er tilpasset det nordiske klimaet, eller med helstøpt gummiunderlag.

Lag deres helt unike nærmiljøanlegg i absolutt særklasse. Mulighetene er uendelige. Dra nytte av plass rundt ballbingen å skate, fitness, parkour eller annen populær sport.

Kontakt oss for informasjon om standardstørrelser og tilpassede løsninger på telefon 51 66 7610 eller se mer på uniqa.no.

Referanseprosjekter Uniqa AS

Nord-Aurdal ungdomsskole - uteområde

Nord-Aurdal ungdomsskole - uteområde

Nybygg | Nord-Aurdal | 5-10 Mnok

Nybygg av idrettsanlegg, utendørs i Nord-Aurdal. Selve byggingen startet Augu...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår