Verdens første skybaserte adgangskontroll

Dato: 22 Feb 2017

SALTO Systems revolusjonerer igjen adgangskontrollens verden. Akkurat som vi gjorde da vi tok så mange sektorer med storm i 2001, med verdens første virtuelle Data-on-Card system, eller da vi var først ute med trådløse løsninger. Vi leverer også verdens første skybaserte adgangskontroll. Skyen er kommet for å bli. Frasen ‘Keys as a Service' kombinerer SALTOs sterke innovasjon i adgangskontrollmarkedet med essensen av cloud-computing

SALTO KS er verdens første og mest avanserte skybaserte låssystem. Men vi er også verdens mest anerkjente skybaserte låssystem, med mer enn 2000 systemer installert kloden rundt. Vi er allerede verdens raskest voksende elektroniske låsspesialist som har kontroll på alt fordi vi har alt i eget hus.

Med vår egen SALTO Sky kan vi tilby våre kunder et bokstavelig talt grenseløst system. Ikke bare har vi låser for enhver type dør og adgangspunkt. Ikke bare er våre låser kablingsfrie og batteridrevne, og dermed også mye billigere enn konkurrerende kablede løsninger. Ikke bare tilbyr vi løsninger som kan opereres uavhengig av tid og rom, når-som-helst fra hvor-som-helst i sanntid. Ikke bare kan du fjernåpne i sanntid. Ikke bare kan du benytte en og samme brikke til alle dine lokasjoner, som jobb, hjem, trening, hytte, osv. Ikke bare kan du styre systemet fra hvilken som helst enhet – mobil, brett eller datamaskin. Ikke bare kan du romme et uendelig antall lokasjoner, inkludert i vidt ulike land, i et og samme system, og en og samme app. Ikke bare passer det hjemmet ditt like godt som svære komplekse internasjonale selskaper med kontorer i mange land.

Det er også null programvarelisenser, null serverkabinetter, ingen sikkerhetskopieringer, intet vedlikehold. Fordi alt av vedlikehold, oppdateringer og oppgraderinger skjer i sanntid i vår egen Sky. Du gjør alt fra appen din. Den er enkel å laste ned, men kan utrolig mye. Og den vil bare fortsette sin læringskurve.

SALTO KS er nemlig i rivende utvikling av integrasjoner med tredjepartssystemer og -tjenester. Ideen er selvsagt at du skal kunne gjøre mer og mer fra bare ett sted, og at alt dette ikke desto mindre skal være sikkert som banken.

Man har ikke et ordentlig «internet of things» før man også har en forsvarlig «internet of doors.» Disse ting løper sammen, og SALTO er det selskap i verden som har den dypeste kunnskapen om dette.
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår