Verdens beste gummidekke til lekeplassen

Dato: 30 Aug 2017

Den beste og billigste løsningen i lengden

Gjør leken enda gøyere og mer spennende for barna ved å velge gummidekke til lekeplassen deres. Det er kun fantasien som setter grenser for utformingen.

Mange steder brukes underlaget som den primære delen av lekeplassen, da det er kun fantasien som setter grenser for mulighetene. I mange tilfeller kan gummidekke i seg selv utgjøre selve lekeplassen.

Vi anbefaler alltid å bruke gummiunderlag som fallunderlag til lekeplassen. Gummien demper effektivt for støt ved fall og minimerer risikoen for skader hos barna som faller. Du får dessuten en løsning som sliter mindre på lekeapparatene og det omkringliggende område – både utendørs og innendørs.

Våre gummidekke inneholder en stor mengde gjenbruksgummi – helt opptil 91%. Våre gummidekke er derfor en god løsning hvis dere ønsker å ta hensyn til miljøet.

Med de mange fargemulighetene og fleksible design, kan gummidekke brukes til lek og læring. Velg mellom de eksisterende fargemulighetene eller lag din helt egen fargeblanding. Kun fantasien setter grenser. Få et gratis og uforpliktende løsningsforslag.

Kontakt oss på telefon 51 66 76 10 og hør mer eller se mere på uniqa.no.
Referanseprosjekter Uniqa AS

Nord-Aurdal ungdomsskole - uteområde

Nord-Aurdal ungdomsskole - uteområde

Nybygg | Nord-Aurdal | 5-10 Mnok

Nybygg av idrettsanlegg, utendørs i Nord-Aurdal. Selve byggingen startet Augu...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår