Velkommen til Svedbergs på Nordbygg!

Dato: 4 Apr 2022

Den 26. april åpner Nordbygg på Stockholmsmässan, og forvandles i fire dager til Nordens største møteplass for bygge- og eiendomsbransjen. Vi på Svedbergs er selvsagt på plass. Du finner oss i monter A21:20 der du kan oppleve våre siste nyheter og hente ditt eksemplar av Baderomsboken 2022.
Når: 26.-29. april
Monter: A20:21
Hvor: Nordbygg, Stockholmsmässan Mässvägen 1, Älvsjö.

Et Epos om å lengte hjem
Vi på Svedbergs har vår egen filosofi når det gjelder baderomsmøbler. Vi ser helheten der detaljene og det håndverksmessige har stor betydning. Kunden skal ikke trenge å bekymre seg for om belysningen er energisparende og trygg, det har vi allerede tenkt på. Eller om skuffene i baderomsskapene er innredet, kan trekkes helt ut, har myk lukking og lett kan justeres. Det har vi allerede sørget for.
Les mer

Flott og smart oppbevaring fra Svedbergs
Vi får aldri for mye oppbevaringsplass. Og nå har vi skjønt at det også gjelder på badet. Svedbergs har merket seg dette, og satser nå stort på flere oppbevaringsløsninger enn noen gang før. Praktiske og funksjonelle varianter som går hånd i hånd med det estetiske.
Les mer

 

Gjør litt som du vil med Forma
Svedbergs møbelserier kan oppfattes som ulike uttrykk for en og samme følelse. Det handler om kjærligheten og omtanken for det estetiske, praktiske og bærekraftige. Men også for muligheten til å skape et individuelt uttrykk. Akkurat slik er det med møbelserien Forma, i dag en klassiker som beholder plassen som en av storselgerne.
Les mer

Smart metallmøbel, match med emaljebadekar
Intro er Svedbergs tøffeste møbel når det gjelder hardhet og slitestyrke. En nyhet i år er at våre emaljebadekar nå også kommer i fargeskalaen til Intro. Resultatet er blitt den perfekte match. Fargene du kan velge mellom er matt hvit, grafittgrå, sand og salvie.
Les mer