Vekk dine mesterverk til live med 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes

Dato: 7 Jul 2021

3M kombinerer ekspertise i materialvitenskap og design for å skape DI-NOC™ Architectural Finishes. I tillegg til vakkert resultat, så har de også lengre varighet og slitestyrke enn tradisjonelle løsninger. Velg mellom over 1000 ulike design, og finn en overflate som vekker ditt mesterverk til live.

En av fordelene med DI-NOC™ Architectural Finishes er at de lettere kan repareres, sammenlignet med alternativer som HPL og ekte materialer som stein og treverk. Men, ikke alle Architectural Finish-produkter har de samme kvalitetene. Noen av materialkonstruksjonene vil krympe over tid, og dette eliminerer muligheten til å gjennomføre disse raske og kostnadseffektive reparasjonen.

Bruken av tapetskjøt som en finish-teknikk for DI-NOC™ Architectural Finishes installasjoner er nødvendig for å oppnå høy kvalitet, men ikke alle Architectural Finish-produkter tillater denne teknikken. Dersom materialkonstruksjonen krymper over tid, så forhindrer dette muligheten til å bruke tapetskjøt. Man må da montere med overlapp, noe som gir et uferdig og uprofesjonelt uttrykk.

3M fortsetter å være den ledende aktøren innen Architectural Finish-produkter, siden de fremstiller sine egne produkter, og var de første som introduserte markedet for denne teknologien. De benytter materialvitenskap og design for å bringe de mest innovative produktene til markedet. Noen aktører innen Architectural Finish-produkter, selger simpelthen varer fra andre leverandører, i ny forpakning.

Velg DI-NOC™ Architectural Finishes for å oppgradere ditt eksisterende lokale på budsjett, og som sørger for varighet og lavere vedlikeholdskostnader.

For mer informasjon, eller for å snakke med en 3M-ekspert, gå inn på: 3M.no/KontaktArkitektonisk