Veggmontert toalett for enhver romlig situasjon

Dato: 27 Okt 2021

LAUFEN PRO veggmonterete toaletter er et moderne eksempel på at alle har rett til godt design og vakre former.

LAUFEN Pro er et bevis på, at minimalistiske former, høy kvalitet og høy funksjonalitet ikke nødvendigvis trenger å være dyrt. Den Sveitsiske designeren Peter Wirz, har satt optimale produksjonsmuligheter i spissen for sin kreative prosess. Sammen med moderne metoder for industriell produksjon har det gjort sanitærutstyr som LAUFEN Pro mulig.

LAUFEN Pro veggmonterte toaletter er tilgjengelig i flere versjoner og størrelser.
I tillegg kan du få tilgang til dem med både den klassiske hvite glasuren eller vår rengjøringsvennlige  hvite LCC-glasur.

Lett å rengjøre
LAUFEN Pro veggmonterte toaletter er tilgjengelige med LAUFEN Rimless, som er en innovativ spylefunksjon. Her har den tradisjonelle spylekanten blitt erstattet med en åpen spylekant, som er lett å rengjøre, og har en kraftig spylefunksjon, som gjør at smuss og avleiringer ikke lenger har noe steder og gjemme seg.
På både offentlige toaletter og private bad er toalettets gode hygiene en fordel.

Sammen med den fantastiske Laufen Clean Coat (LCC) overflatebehandlingen har baderomshygienen blitt enda enklere.
LCC er en rengjøringsvennlig overflatebehandling som gir porselenet en lengre levetid og gjør rengjøringen lettere.

Montering
LAUFEN har også utviklet et revolusjonerende vegghengt system for toaletter, bidet og urinaler. Det usynlige EasyFit-systemet, som er enkelt og  installere, oppfyller behovene både til installatører og sluttbrukere. Dette er standard på våre LAUFEN Pro vegghengte toaletter.

I tillegg finnes det også en versjon med nisjer. Det gjør det mulig å variere boltavstanden fra 180-230mm, som betyr at den kan tilpasses et bredt utvalg av innebygde sisterner.