Vaskerenner – Slitesterke og praktiske

Dato: 6 Jun 2016

En vaskerenne kan defineres som en stor vask med ett avløp hvor flere har muligheten til å vaske seg samtidig. De er laget for å tåle daglig bruk både på skoler og i barnehager, i idrettsanlegg og i industribygg.

En av de største fordelene med en vaskerenne er at den hindrer vannsøl mellom enkeltvasker. Den er også ofte billigere enn å installere flere enkeltvasker. En vaskerenne av rustfritt stål er vandalsikker og tåler røffe påkjenninger.

For økt sikkerhet leveres flere av våre modeller med ”bumpers” som fjerner skarpe hjørner. Hvis man ikke trenger bumpers, har vi også enklere varianter. Alle modeller har sentrerte avløp og er laget i helpresset, rustfritt stål uten uhygieniske skjøter. Vaskerennene finnes i to forskjellige lengder: 1800 mm og 1200 mm og er helpresset uten sveising. De har sentrert avløp, og er utformet med skrå bunn for god drenering.

Det finnes fire forskjellige typer renner:
1) Prosjekt renne: P180V og P120V som leveres med veggpanel.
2) Barnehage / skole renne: P18 og P12 som leveres med hjørnebeskyttelse. Veggpanel er valgfritt.
3) Design kum med sveisede hjørner: P18SV og P12SV. Vegg panel er valgfritt.
4) Vaskerenne for nedfelling i benkeplaten (kun for lengde 1200mm): P12NFOL, med overløp


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår