Varmeste julegaver til ansatte

Dato: 21 Sep 2022

Julegave fra Lanullva, våre ullplagg passer perfekt til deg som har en aktiv hverdag, vår helt unike strikkemetode sørger for at plagget puster og at fuktighet og svette ventileres ut av plagget. Dette sørger for at du holder deg tørr og akkurat passe varm.

: Ulltøy i 100% kløfri merinoull, har helt unike temperaturregulerende egenskaper som gjør at produktene er svært godt egnet som en del av arbeidstøyet. Lanullva bevist å være varmest.

Rapporter viser at vår luftige strikketeknikk gir mye bedre ventileringsegenskaper, og effektivt tar opp fuktighet slik at du unngår å bli klam og svett. Samtidig er lufta i plagget med på å isolere ved roligere aktivitet.

Vi setter dyrevelferd som vår høyeste prioritet når vi velger samarbeidspartnere, og verdens mest bærekraftige og tvers igjennom seriøse ullprodusent bærer merket Nativa.

Nativa har sin egen protokoll som går lengre enn noen annen, når det gjelder kvalitet og sertifisering av gårder, forvaltning av naturen, og

dyrevelferd. Vi elsker samarbeidet med Nativa og ”våre” merino-bønder i Uruguay.

Vi har vært der, i dette myke og vakre landskapet, og sett det selv. Ikke bare er de snille med dyr, planter og naturen omkring – de bruker også avansert Blockchain-teknologi for å registrere alt de gjør under arbeidet.

Resultatet er 100% sporbarhet, fra beite til stell, klipping, strikking og transport – til oss og videre til deg. 

Følg ullreisen her.

”Back to nature is the future”, sa en stolt sauebonde til Gunn Anne.  Les om våre valg her.

Om dette vekker interessen, så slå gjerne på tråden og ta en uforpliktet prat.

Gjennom Lanullva Bedrift tilpasser vi og skreddersyr bestillinger etter dine ønsker. Du kan bestille fra hele vårt sortiment innen funksjonelt ulltøy og ullgensere til dame og herre.

Kvantumsrabatter gis ved bestillinger over 10 i antall og vi kan opprette en egen produksjon ved større bestillinger.

Kontakt oss så kan vi sette opp et tilbud på akkurat det du ønsker!