Varig Fasade betyr vedlikeholdsfritt

Dato: 24 Mai 2023

Varig Fasade leverer det meste innen fasader–dører, vinduer, rekkverk, trapper, m.m. i vedlikeholdsfrie materialer, fra markedets ledende produsenter. Vi leverer både til privatmarkedet og til større prosjekter og borettslag.

Vi holder til på Solgaard Skog i Moss. Våre produkter kjennetegnes av høy kvalitet, tidløs design og lave priser. De krever minimalt vedlikehold, og møter de høyste krav til komfort, sikkerhet og energisparing. Våre ansatte garanterer rask, trygg og rimelig montering.

Varig Fasade AS ble stiftet i januar 2010. Gründer Alen Memic har jobbet 30 år i bransjen og ønsket å ta sin erfaring og service til neste nivå. Alen drev tidligere firmaet AM Montering AS som var lokalisert i Sarpsborg.

Sammen med sine dyktige medarbeidere og lagledere har Varig Fasade AS vokst stødig, og firmaet har levert prosjekter i alle størrelsesordener. For mer informasjon rundt prosjekter som er utført, ta en titt på referanse-sidene.

Våre produkter er merket med NDVK og produseres kun av råvarer i A-klassen, noe som bidrar til at de er holdbare og ikke gulner. Komfortabel bruk og kunde tilfredshet er vår høyeste prioritet.
For å kunne nyte dine nye vinduer på lang sikt, tilråder vi at du følger denne monterings anvisningen som man finner i Praktisk info og sertifikater.

Send oss forespørsel for alle spesielle ønsker og dimensjoner - vårt team ser frem til å hjelpe deg.