Vann med kullsyre eller kokende vann rett fra kranen

Dato: 1 Jul 2020

Vi lever i en verden som er under stadig utvikling der tid er en viktig faktor. Med vannsystemene fra GROHE får du filtrert, avkjølt, sprudlende eller kokende vann rett fra kranen.

Spar tid, energi og plass
Med vannsystemene fra Grohe får du kokende- eller sprudlende vann rett fra kjøkkenkranen. Dette gjør at du kan spare mye tid, energi og plass i hverdagen. Vannsystemene leveres i forskjellige farger, design og størrelser slik at du kan velge det som passer best for deg og ditt kjøkken. Kranene har et moderne og minimalistisk utseende som gjør at kranen blir midtpunktet på kjøkkenet.

GROHE Blue Home – vann med eller uten kullsyre
Hvor mye kullsyre liker du i vannet ditt? Stille, medium eller med bobler? Valget er ditt. Grohe Blue Home gir deg filtrert og avkjølt vann med eller uten kullsyre, rett fra kranen. Vannsystemet har en smart-funksjon som lar deg karbonisere drikkevannet med et enkelt tastetrykk. Dette gjør at du kan få forfriskende kullsyrevann rett fra kranen, i tillegg til at du kan spare miljøet for unødvendige plastflasker. Med dette vannsystemet sparer du tid og energi da du slipper turen til butikken når du får lyst på et glass forfriskende kullsyrevann. I tillegg til vannsystemets innovative funksjoner kommer kranen i et elegant og moderne design, slik at Grohe Blue Home passer perfekt inn på ditt kjøkken. 

Les mer om Grohe Blue Home her


GROHE Red - kokende vann på sekundet
Grohe Red er et pålitelig vannsystem som leverer kokende vann på en trygg og effektiv måte. Dette vannsystemet gir deg kokende vann rett fra kranen med et enkelt tastetrykk, slik at du slipper å bruke tid på å vente på at vann skal koke. Dersom du ønsker deg en kopp te før leggetid, pasta til middag eller en bakteriefri tåteflaske på øyeblikket, så er Grohe Red systemet for deg. Kranen er familievennlig og kommer med en barnesikring som hindrer skåldingsulykker, slik at du slipper å bekymre deg. Den tynne berederen til vannsystemet er tilgjengelig i to størrelser, og passer pent under vasken – samtidig som den frigjør plass på benken.

Les mer om Grohe Red her


Velg kranen som passer for deg
Begge vannsystemene er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Har du en kjøkkenkran fra før som du ikke vil bytte ut? Da kan en mono-kran passe for deg. Dette er en mindre kran som passer perfekt til med din eksisterende kran. Har du på en annen side en kjøkkenkran du vil bytte ut helt, passer en kran som både leverer vanlig, stille vann, i tillegg til enten kokende eller sprudlende vann. Valget er ditt. Kranene er tilgjengelig i både C- og L- og U-tut, i tillegg til forskjellige overflater som gjør at du finner en kran som passer perfekt for deg.

Les mer om vannsystemer fra Grohe her


 

Om GROHE
GROHE er en av verdens ledende merkevarer innenfor komplette baderomsløsninger og kjøkkensystemer. Med hovedkontor i Tyskland, har GROHE til sammen over 6500 ansatte i 150 land. Siden 2014 har GROHE vært en del av den japanske produsenten LIXIL, en global markedsleder innenfor sanitær- og byggevareprodukter. For å kunne tilby «Pure Freude an Wasser» er hvert produkt fra GROHE basert på de fire kjerneverdiene kvalitet, teknologi, design og bærekraft. Kjente produkter som GROHE Eurosmart, GROHE sin termostatteknologi og banebrytende innovasjoner som GROHE Blue, understreker merkevarens sterke kompetanse. GROHE har som mål om å skape livsforbedrende, intelligente og bærekraftige løsninger som tilføyer merverdi for kunden. Med design- og utviklingsavdelingene godt forankret i Tyskland, kan GROHE sine produkter bære kvalitetsstempelet "Made in Germany", som ytterligere styrker kundenes tillit til merkevaren. GROHE tar sitt samfunnsansvar på alvor og fokuserer på en ressursbesparende verdikjede. Siden april 2020 har merkevaren hatt en CO2-nøytral produksjon over hele verden. GROHE har selv også satt seg et mål om å bruke plastfri produktemballasje innen 2021.

I løpet av de siste ti årene har GROHE vunnet mer enn 460 design- og innovasjonspriser, i tillegg til flere topprangeringer som «Tysklands mest bærekraftige større selskap». GROHE var den første leverandøren i VVS-bransjen til å vinne CSR-prisen som gis ut av den tyske regjeringen, og har blitt omtalt som en av "topp 50 bedrifter som endrer verden" av det anerkjente Fortune® magasinet.

 

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår