Utvid din kreative frihet med 3M™ DI-NOC™ Interiørfolier

Dato: 8 Nov 2021

Lag et øyeblikkelig mesterverk med den nye serien.

Hva er et mesterverk?
Et mesterverk gjør livet bedre for alle som erfarer det. De er skjønnhetsgjenstander inspirert av naturen og materialene som allerede ligger for hånden – enten det er tre, tekstil, stein, lær eller metall – alt som bare er begrenset av skaperens fantasi.

Hvorfor velge 3M™ DI-NOC™ Interiørfolier?
Utvalget inkluderer materialer og teksturer som tidligere var vanskelige å bruke i innvendige overflater på grunn av praktiske begrensninger som ikke-brennbarhet, enkel rengjøring og vedlikehold, slitestyrke og vekt. Vi har utvidet stilutvalget, noe som gir større frihet i design. Den kan brukes permanent, ikke bare for midlertidig bruk.

Dekorative filmer har vanligvis en unik glans og glans som kommer fra materialeMatte Varianter løser motsetningen til matte materialer med sin glans og skinn ved hjelp av 3Ms unike teknologi. Den gir også fingeravtrykk og beskyttelse mot riper, og overvinner svake punkter hos normale matte overflater, og den har overlegen vedlikeholdsevne sammenlignet med eksisterende matte overflater representert med maling.

3M™ DI-NOC™ Interiørfolier-serien, et nytt verktøysett
Den nye Premium Wood-serien uttrykker realistisk utseende og tekstur av naturlig tre. Den kontrollerte refleksjonen av matt belegg-teknologien kombineres med både preging av fint og dypt tremønster og utskrift av høy kvalitet. Denne unike teknologien skaper optimal tone og tekstur for hvert treslag..

Denne serien inneholder pusset stukk, mørtel, terrakotta, oksiderte kobberplater og metallvev-tekstiler med vakker lysrefleksjon. ​Disse industrielle materialdesignene er primitive og håndlaget for å vise en rik uregelmessig tekstur som er sofistikert, men likevel nostalgisk og varm. Disse produktene eliminerer de praktiske begrensningene ved bruk av naturlige materialer, som kostnaden for dyktige håndverkere, den ustabile overflatestrukturen og vanskeligheten med vedlikehold.

3M™ DI-NOC™ Arkitektoniske overflater eliminerer de praktiske begrensningene som følger med bruk av naturlige materialer, for eksempel kostnadene til dyktige håndverkere, ustabile overflateteksturer og vanskeligheten med vedlikehold.