Utleie av systemforskaling

Dato: 26 Jan 2022

Hansmark tilbyr utleie av systemforskaling og tilbehør til både små og store bedrifter.

Vi leier ut flere varianter vegg- og dekkeforskaling, blant annet Topmax, Topec og Manto. I tillegg tilbyr vi også utleie av det utstyret som trengs for å utføre jobben sikkert og effektivt, som reis, plattformer og støtter.

Topmax dekkeforskaling

Topmax er verdens første dekkebordsforskaling med stålramme. Topmax er spesielt utviklet for effektiv forskaling og er enkel å montere.

 Topec dekkeforskaling

Topec dekkeforskaling er et kostnadseffektivt alternativ med effektiv lagring. Kassettene kan stables oppå hverandre og dette gjør det også enklere å transportere til og fra byggeplassen.  Vi tilbyr Topec i flere størrelser!

 

 

 Manto veggforskaling

Med Manto kan du være sikker på at du får veggforskaling av høy kvalitet. Manto er enkelt å montere og er en solid og velprøvd forskalingsløsning. Manto 3G vil bli tilgjengelig med ensidig låsing, inntrukken konisk stagløsning og utfellbare plattformer med stige og gulvluke.  

 Sjekk ut de nevnte alternativene, og flere, i vår nye brosjyre med vårt brede utvalg innen systemforskaling!

Hansmark AS

Vi hjelper kundene våre med salg av forbruksartikler, verktøy og utstyr til betongarbeid og utleie av forskalingssystemer. Med 40 års erfaring i bransjen, og med lokasjoner i Norges fire største byer, er vi behjelpelige med råd, veiledning og forslag til praktiske løsninger som passer ditt prosjekt!

Ta kontakt med din lokale Hansmark-selger for veiledning og et godt tilbud!