Utforinger fra Lillerønning - Topp kvalitet, og samtidig enkelt og tidsbesparende

Dato: 26 Sep 2018

Vindusutforinger benyttes til å fylle ut avstanden mellom vinduets innside til innvendig vegg.

Hvorfor ikke bestille utforingene sammen med vinduene?
Lillerønning har i snart 30 år vært i markedet med en selvutviklet, smart og etterlengtet løsning for alle som monterer vindusutforinger: Hjørnesammenføyningene er frest med not og tapp, noe som gjør monteringen rask og enkel. Man bare monterer sammen foringene som en kasse, og så er det bare å dytte den inn i utforingsnota på vinduet. Dette gjør at man slipper å løpe til og fra for å kappe og justere foringer ved montering. Utforingssettene leveres pakket enkeltvis for hvert vindu, og med vindusmerking for enkelt å vite hvilket vindu pakken tilhører. Utforingsbredden produseres etter oppgitt mål fra kunde, men kan eventuelt justeres på byggeplass. Denne løsningen gjør at bedriftens utforinger er et godt og etterspurt produkt over hele landet.

Som utforing i bunnen av vinduet, kan utforingen produseres med blomsterbrett. Dette er en utforing som trekkes inn i rommet for å få plass til blomsterpotter og pyntegjenstander.

Våre utforinger er laget av fingerskjøtt og laminert furu, som er 100 % kvistfri. Ettersom det benyttes treverk i vindusutforingene, vil det være mer eller mindre synlig trestruktur i malingen. Dette vil variere med trestrukturen, og hvor mye fuktighet treverket tar opp i malingsprosessen. En kan derfor oppleve at enkelte utforingsplater er tilnærmet glatte etter maling, mens andre har synlig trestruktur. Utforinger og blomsterbrett kan leveres i alle NCS-farger.