Utendørsmøbler til de fleste anledninger

Dato: 13 Feb 2017

Arealconsult AS leverer alt av utemøbler til Fisketorget i Bergen, en av Norges største turistattraksjoner. Her har de bevertning av et stort antall besøkende, ikke minst Cruisepassasjerer. Dette er svært elegante, holdbare og funksjonelle, sammenleggbare møbler. Med svært praktiske transportpaller er de enkle å flytte og lagre, noe som var vesentlig for Torg-handlerne. Vi har både runde og firkantede bord i forskjellige størrelser, en mengde forskjellige stoltyper, og også benker og bord av samme type, i ståhøyde.
Arealconsult har i tillegg en serie med vedlikeholdsfrie parkbenker og bord i stål, av svært god kvalitet. Med stor fleksibilitet i utforming, både når det gjelder bredde, materialvalg og utseende, vil de tilfredsstille selv de strengeste krav. Benkene har 10 års fabrikkgaranti, men har en forventet levetid på minimum 30 år. De kan også leveres med «tagge-sikker» lakk, noe som gjør at tagging kan vaskes av med et vanlig vaskemiddel.

Her er noen eksempler på mulige løsninger:

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår