Utendørsmøbler for høysikring

Dato: 2 Apr 2019


Obstruct utendørsmøblement for høysikring


Objektsikring er et tema som har vært mye i mediene de siste årene. I en verden som blir stadig mer fylt av konflikt, må vi tenkte på hvordan vi bygger infrastruktur og hvordan vi kan gjøre det vanskelig for noen med onde hensikter å komme til – samtidig som vi ikke ønsker at parker og torg skal bli til øyesår.

Vi har alle sett utendørsmøblene som skal beskytte oss hvis det blir nødvendig. Pullerter, betongklosser og lignende er blitt en del av bybildet, enten de er utformet som de tradisjonelle sylinderne eller store blomsterkasser.

Det har vært mye debatt rundt hvor synlig objektsikring skal være. Noen mener at synlige pullerter og overvåkningskamera er med på å skape en økt frykt og hindre folk i å ferdes på folksomme områder, mens andre mener at synlig objektsikring gjør at mange føler seg tryggere.

Vi har produkter i vårt sortiment som gir både effektiv beskyttelse og har et appellerende og lite skremmende utseende. Møbler som glir inn i miljøet og tilføyer noe til stedet det er plassert ut.

Obstruct er en betongmasse formet som tre sammenhengende øyer. Disse er retningsløse og satt opp i formasjoner som innrammer gater, plasser og midlertidige arrangementer. Formen og høyden på 55 cm innbyder til opphold og lek, og understøtter et levende og inviterende byrom.

Chicane introduserer et helt nytt byromselement, som kan gi både permanent og midlertidig beskyttelse mot bilterror. Med konsentrisk kjegleform har den tyngden i bunn og avrundede kanter. Chicane-pullerten er et vennlig og inviterende element, som gående enkelt passerer, men som effektivt stopper biler


Chicane utendørsmøblement for høysikring


Les mer om Chicane her: https://gardasikring.no/produkt/chicane/
Les mer om Obstuct her: https://gardasikring.no/produkt/obstruct/

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår