Utendørs massasjebad laget for vårt nordiske klima

Dato: 2 Apr 2019

VikingBad spa er utstyrt med komponenter og materialer av høy kvalitet som gjør massasjebadet driftsikkert og sikrer lang levetid.

VikingBad har levert utendørs massasjebad i over 15 år, og er en av de største leverandørene i Norge. Vi tilbyr et stort utvalg av massasjekar i ulike størrelser og prisklasser med mulighet for oppgradering og tilbehør etter dine ønsker.

MASSASJE
VikingBad har funnet det gylne snitt med nøye utvalgt antall dyser og størrelser basert på trykket spaet kan levere med pumpene. Dette for å sikre at vi får den beste massasje-effekten på markedet. Dysene kan også byttes ut, slik at du kan sette opp nettopp ditt sete akkurat slik du ønsker det.

KVALITET
VikingBad spa er utstyrt med komponenter og materialer av høy kvalitet som gjør massasjebadet driftsikkert og sikrer lang levetid. Alle våre spa er utstyrt med den nyeste elektronikken og med SpaTouch kontrollpanel. Dette gjør det like enkelt å brukervennlig å styre funksjoner i massasjebadet som en smarttelefon. Massasjebadene er også termisk isolerte som betyr at man minimerer energiforbruket.
Lokkene er FRP forsterket med tre lags fuktsperre og fibermatte.

SERVICE
VikingBad har et eget sertifisert serviceteam som er landsdekkende, og som sikrer alle våre kunder en rask og trygg service. Vårt hovedlager er i Grimstad der vi har en mengde komponenter tilgjengelig til enhver tid.

 

Last ned brosjyre her:
VikingBad Spakatalog 2019

 

VikingBad Viking ll
Armaturer
VikingBad Royale ll
Armaturer

 

Bildebank

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår