Urmet presenterer den nye Alpha, alt du trenger innen porttelefon

Dato: 12 Feb 2020

Overlegen teknologi

Ytelse og eleganse beskriver det nye Alpha dørtablået. Enkel installasjon gir maksimal effektivitet med minimale anstrengelser.

FORSTERKET YTELSE

Alpha teknologi viser seg med høy lydkvalitet og høy bildekvalitet, takket være et høykvalitets vidvinkel kamera som sammenfaller med Norske og Europeiske standarder.

DETALJER I FRONT

Tablået er utviklet med tanke på detaljer. Det er grunnen til at det nye Alpha dørtelefontablået har et lekkert design uten ramme eller skruehull. Det leveres komplett med innfelte knapper som viser ett minimalistisk moderne utrykk. Ingenting er tilfeldig, selv det horisontale lysfeltet er designet som et estetisk motiv. En skumringssensor styrer lyset optimalt mellom dag og natt.

PRAKTISK DESIGN

Kvalitet og eleganse vises ikke bare i form, men også i valg av materiale og fargekombinasjoner. Behandlet stål, med behagelig sandeffekt, sammen med metakrylat frontplate, gir en visuell harmoni og samtidig høy motstand mot UVA stråling.

STYRKE ER SKJØNNHET

For oss er design og estetikk viktig. Det er derfor Alpha dørtablet er utviklet i detalj. Utviklingen av moduler og komposisjonen av tablået er laget for å tåle maksimal motstand mot ytre påvirkninger som vann, støv og støt. Beskyttelsesgrad IP55 og IK08.

REDUSERERT INSTALLASJONSTID

Det nye Alpha dørtablået er designet for å tilby enkel og rask installasjon. Designet gir montøren mulighet til å sette sammen moduler i noen få steg, og minimerer bruk av skrutrekker og installasjonstid. Alle koblinger mellom modulene er med medfølgende flatkabler, som ekskluderer interne koblinger.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår