Unopax fordelerskap besto utvidet SINTEF-test

Dato: 27 Nov 2019

Bildet: Ronny Holm, daglig leder i Unopax AS, viser baderomskabin med skapet Unopax Maxi Split.

 

I en ny SINTEF-test er Unopax sitt fordelerskap, Maxi Split, godkjent med rørsystemene fra seks anerkjente produsenter; LK Systems, Høiax, TECE, Roth, Sanipex og Uponor.

– Markedet etterspør og forventer mer effektive måter å bygge og renovere på. Vårt fordelerskap forenkler VVS-installasjonen betydelig både for utbyggere og rørleggere, sier Ronny Holm, daglig leder i Unopax AS, i en pressemelding.

Fordelerskapet samler rørene til tappevann og varmesystem, samt toalettsisterne.

- At SINTEF nå har testet skapet med hele 6 anerkjente rørsystemer, gir ekstra fleksibilitet og ikke minst trygghet. De 6 rørsystemene er LK Systems, Høiax, TECE, Roth, Sanipex og Uponor, sier Holm.

Fordelerskapet vil inngå i de øvrige, godkjente rørsystemene. Skapet er vanntett og godkjent for å stå i våtsone, og kan brukes både i nybygg og renovasjonsprosjekter, i leilighetskomplekser, eneboliger og hytter.

– Det var ikke et eget krav til SINTEF-godkjenning, men at vi måtte følge TEK17, som alle andre. For å trygge kundene våre, valgte vi likevel å få testet skapet hos SINTEF, forteller Ronny Holm.

- SINTEF ønsker å forenkle VVS-installasjonene ved å unngå feil på grunn av misforståelser når rørsystemer blandes. Det ligger store gevinster i å standardisere VVS-installasjonene, det gir enklere prosjektering, mer effektive byggeprosesser og færre feil. Særlig utbyggere og entreprenører er interesserte i skapet vårt, fordi det er en smart måte å løse VVS-installasjonen på, sier Holm avslutningsvis i pressemeldingen.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår