Unisport Scandinavia AS : Tribunestoler og teleskoptribuner for funksjonalitet, fleksibilitet og forandring

Dato: 9 Sep 2013

En viktig del av en moderne arena er komfort og design sammen med høy sikkerhet og stor fleksibilitet. I dag bygges mange idrettshaller med tanke på at de skal kunne huse ulike arrangementer og fungere som multihaller for å øke nytteverdien. Den ene dagen skal hallen ta i mot et stort antall sittende personer, mens man dagen etter må kunne tilby hele gulvplassen til andre aktiviteter og idretter. Dermed kreves det funksjonelle tribunesystemer med fleksible muligheter.

Krav og bestemmelser
Unisports tribunestoler og teleskoptribuner oppfyller alle gjeldende krav og bestemmelser med tanke på brann og sikkerhet. Vi har i flere år med stort hell levert og installert stoler til en rekke arenaer i Skandinavia.

Bredt sortiment
Vi har et bredt sortiment av tribuneløsninger. Stolene kommer i plast eller i tre, med eller uten trekk og med muligheter for VIP standard eller til pressefolk. Våre mest solgte modeller av teleskoptribuner er helautomatiske, dvs. helautomatiske klappstoler. Brukeren trenger bare koble kontrollspaken inn i fronten på tribunen og trykke på startknappen, og tribunen vil slå seg sammen helt automatisk. En teleskoptribune med kapasitet på over 1000 sitteplasser kan lukkes i løpet av ca. 2-3 minutter.

Med lang erfaring innenfor tribunestoler og tribunesystemer, kan vi være din totale leverandør på tribuner. Vi hjelper deg med alt fra rådgivning, planlegging og til fullført installasjon.

www.unisport.com/nb finner du mer informasjon om Unisport og våre tribunelsøninger.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår